Woonzorgcentrum De Mantel
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten | woonzorgcentrum De Mantel | Voorburg

De Mantel beschikt over vele activiteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. Als (wijk-)bewoner kunt u hiervan gebruikmaken.

 

Faciliteiten: internetcafé, pedicure, winkel

Als bewoner van een van de appartementen van ons verzorgingshuis De Mantel hoeft u voor veel zaken de deur niet uit. U vindt in ons woonzorgcentrum in Voorburg namelijk een groot aantal faciliteiten. U kunt hiervan, al dan niet tegen betaling, gebruikmaken:

 

 • Een bibliotheek -  geopend op dinsdagochtend.
 • Een winkel voor uw dagelijkse boodschappen.
 • Een internetcafé met meerdere computers
 • Een kapper.
 • Een pedicure. 
 • Voor uw medicijnen werken we samen met een apotheek uit Voorburg.
 • Als u dat wenst, kunt u op de aangegeven tijden ook een audicien, een opticien, een coupeuse, een diëtist, een pedicure of een bankmedewerker bezoeken op de begane grond. 
 • U kunt verder tegen betaling gebruikmaken van een wasservice, een klusjesman en diverse haal- en brengdiensten.
 • In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. U kunt uw eigen menu samenstellen. U heeft dagelijks de keuze uit twee soorten soep, twee soorten aardappels afgewisseld met nasi, witte rijst, bami en pasta, twee soorten vlees en twee toetjes. En voor de liefhebber schenken we een glaasje wijn.
 • Ons sfeervolle grand café La Jacquette is de centrale ontmoetingsruimte van De Mantel. Hier kunt u lekker eten, koffiedrinken en uw bezoek ontvangen. Zowel overdag als ’s avonds.
 • De Mantel beschikt daarnaast over meerdere aantrekkelijke ruimten waar u in besloten kring een bijeenkomst kunt houden.

 

Activiteiten: van hersengymnastiek tot schilderen

Binnen De Mantel en de dagactiviteiten- en ontmoetingscentra in Leidschendam-Voorburg kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Denkt u aan hersengymnastiek, creatieve middagen, bewegen op muziek, schilderen, een herensociëteit en spelbijeenkomsten. Bijna elke week is er ook live muziek in het restaurant. Er vinden regelmatig optredens plaats van koren en theatergezelschappen en er worden films vertoond.

 

Kerkdiensten

De Mantel is van oorsprong een katholiek huis, maar staat tegenwoordig open voor iedereen. Wekelijks wordt er een katholieke eredienst gehouden en maandelijks een protestants-christelijke dienst. Op gezette tijden zijn er ook oecumenische vieringen. 

 

Eigen mortuarium en kapel

Woonzorgcentrum De Mantel beschikt over een eigen mortuarium waar bewoners die overlijden, kunnen worden opgebaard. Het is daarnaast mogelijk om in de kapel van De Mantel een uitvaartdienst te houden.

 

Meer informatie over wonen in De Mantel

Wilt u meer weten over de activiteiten en faciliteiten? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in De Mantel in Voorburg. Onze servicebalie is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend. Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 37 77. Kijkt u ook eens bij de agenda en het laatste nieuws van De Mantel.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum De Mantel
070 - 754 37 77
Klaverweide 54
2272 BV Voorburg
info@florence.nl