Een zaal vol gezelligheid tijdens NLdoet!

31-5-2016
Een zaal vol gezelligheid tijdens NLdoet!

 

Vrijwilligers kregen speciale aandacht in De Mantel, waar in de middag van vrijdag 11 maart 2016 een gezellig feest losbarstte.

 

 

Om 14:00u werd door Activiteitenbegeleidster Carla de feestelijke middag geopend. Een zaal vol bewoners wachtte in gezellige sfeer af wat deze dag brengen zou.

Arjan van der Enden en Jan Mosselman van FrieslandCampina hadden speciaal voor deze dag een gezellige hoek ingericht met aan de ene kant “Pimp Je Toetje” ofwel combineer jouw eigen smaken vla en versier het met hagelslag, mini-smarties en andere zoetigheden of verse vruchten. Aan de andere kant stond een cocktail workshop klaar, waar naar eigen smaak vruchtensappen gemengd konden worden om zo een geheel eigen cocktail te maken.

 

Een team van het Verbond van Verzekeraars presenteerde een proeverij met allerlei lekkere hapjes. Zij deelden onder andere mini-sandwiches, saté en borrelhapjes rond.

 

Om het feest compleet te maken werd iedereen getrakteerd op een muzikaal optreden van Bart van Loon, de winnaar van Sterrenjacht 2006 van de TROS. Hij bracht verschillende bekende liedjes ten gehore, zoals “Lieve Oma” van Jan Smit, “Meisje ik ben een Zeeman” van de Havenzangers en nog veel meer. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers zongen mee, er werd geklapt, gezwaaid en soms een klein beetje gedanst. De heer Hartman had een verzoekje ingediend voor het lied “De Vlieger” van André Hazes, welke hij zelf uit volle borst meezong door de microfoon.

 

 

Er ontstond spontaan een polonaise bij het lied “ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben” van Joost Nuissl. De gezellige middag werd afgesloten met het altijd mooie lied van Wim Sonneveld “Het Dorp”.

 

 

 

Een geslaagde middag met dank aan de bewoners, de enthousiaste vrijwilligers en niet te vergeten Bart van Loon.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.