Leerlingen Corbulo College helpen de Mantel!!

31-5-2016
Leerlingen Corbulo College helpen de Mantel!!

De Mantel en het Corbulo College zijn een samenwerking begonnen. Wij kwamen  handen tekort, het Corbulo heeft vele technische handen in opleiding, de perfecte match. Op dit moment zijn vier leerlingen uit de tweede klas onder begeleiding van docenten bezig met het opknappen van de kamers van de PG-afdelingen. In de kamers van de bewoners moeten in de badkamer zeepdispensers en handdoekdispensers worden opgehangen. In de woonkamers moeten een hangende prullenbak komen en bij iedere voordeur een persoonlijk herkenningskastje waarin de bewoner zijn of haar eigen foto's kan doen om een persoonlijk tintje aan de voordeur te geven.
Een flinke klus waarmee de leerlingen op diverse middagen in de week voor een langere periode mee bezig zullen zijn. Het geeft de leerlingen veel voldoening om midden in onze maatschappij mensen te helpen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.