NLdoet in De Mantel

31-5-2016
NLdoet in De Mantel

In het kader van de vrijwilligersactie NLdoet organiseerde De Mantel zaterdag 21 maart een Indische markt. Onder begeleiding van behulpzame vrijwilligers konden de bewoners diverse kraampjes bezoeken. Bovendien waren er een aura-fotograaf en een waarzegster. Natuurlijk kon er worden gesmuld van allerlei hapjes. De saté bleek niet aan te slepen en ook de mini-loempia's en de soto ajam (Indonesische kippensoep) waren favoriet.

's Middags was er een optreden van Aïs Lawa-Lata, die een aantal Indonesische liedjes ten gehore bracht. Er werd door de bewoners van de Mantelhoeve gezellig gedanst. Mevrouw Vliegenthart was erg enthousiast: "Zodra ik muziek hoor, kan ik niet meer stil zitten. Dan wil ik zo graag dansen!" In de heer van Opijnen vond ze een ideale danspartner. Ook mevrouw de Bruin ging nog even de dansvloer op. Helaas was het om 4 uur afgelopen en vertrok iedereen weer naar de etages.

Dit stukje is geschreven door Ruud Peters, een zeer enthousiaste vrijwilliger van de Mantelhoeve, ook de foto’s op Familienet heeft hij verzorgd.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.