Trots op vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg

29-12-2016
Trots op vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg

GBLV/Gemeentebelangen heeft de vrijwilligers van woonzorgcentrum ‘De Mantel’ een kerstcadeautje aangeboden voor de feestdagen. In de ogen van GBLV verdienen deze mensen dit dubbel en dwars door hun vrijwillige inzet om mensen met dementie of een lichamelijke klacht dagelijks te helpen en te verzorgen.

Hart onder de  riem

Woonzorgcentrum de Mantel, gevestigd aan de Klaverweide in Voorburg, kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Meer dan 200 mannen en vrouwen zetten zich dagelijks in om het de bewoners zo plezierig mogelijk te maken. Juist in deze sector waar bezuinigingen flink zijn doorgevoerd en de druk steeds hoger wordt, is het belangrijk om deze groep vrijwilligers een hart onder de riem te steken.

 

Presentjes

De lokale partij GBLV/ Gemeentebelangen schenkt daarom hun traditionele kerstpresentje dit jaar aan de ruim 200 vrijwilligers van de Mantel. Samen met wijkvertegenwoordiger Ap de Heus en Petra v.d. Stadt van De Mantel zijn de presentjes overhandigd. Nico Hooijmans, raadslid GBLV, tweede van links op de foto zittend: “Wij zoeken ieder jaar een groep mensen, die wij rond deze dagen wat extra’s willen geven. Er zijn veel vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk, daar moeten we trots op zijn! Vandaar dat wij deze groep vrijwilligers van de Mantel een presentje geven als blijk van waardering.”

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.