Woonzorgcentrum De Mantel
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen met zorg | woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg | Florence

Veilig en beschermd wonen met de juiste zorg. Dat kunt u binnen ons woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

 

Diverse vormen van zorg in De Mantel

Verzorgingshuis De Mantel biedt zorg aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. Omdat het hierbij gaat om zwaardere zorgprofielen, werkt De Mantel samen met deskundigen en behandelaars van onder meer verpleeghuis Mariahoeve van Florence. Zo kunt u altijd rekenen op de juiste passende zorg bij uw specifieke zorgvraag.

 

Appartementen in Voorburg

Het verzorgingshuis in Voorburg beschikt over tweekamerappartementen. Door de grootte zijn de appartementen ook zeer geschikt voor echtparen. Vanuit de woning heeft u aan de achterzijde uitzicht over de tuin en aan de voorzijde over het park. Alle appartementen zijn voorzien van een keukenblok, een balkon en een ruime badkamer met douche en toilet. U kunt daarnaast gebruikmaken van de diverse faciliteiten en activiteiten

 

Directe omgeving van woonzorgcentrum De Mantel

Direct aan verzorgingshuis De Mantel grenst een klein winkelcentrum met een supermarkt en twee restaurants. Ook winkelcentrum Leidsenhage kunt u eenvoudig bereiken. De Mantel is goed bereikbaar via openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Naast het woonzorgcentrum ligt het grote appartementencomplex De Panden met aanleunwoningen. Als bewoner van Leidschendam-Voorburg kunt u altijd gebruikmaken van de diensten van woonzorgcentrum De Mantel, de ontmoetingscentra en van de thuiszorg van Florence.

 

Waardevol contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis De Mantel op de zorgafdelingen voor mensen met dementie gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie over wonen in De Mantel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen in woonzorgcentrum De Mantel? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze servicebalie is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend. Wilt u een rondleiding door het verzorgingshuis, dan kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 37 77. Bekijkt u ook eens de prijslijst van het wonen in De Mantel. Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf met zorg? Ook dan kunt u bij ons terecht. Verzorgingshuis De Mantel biedt tijdelijke zorg.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum De Mantel
070 - 754 37 77
Klaverweide 54
2272 BV Voorburg
info@florence.nl