Stichting Vrienden van Huize Adegeest trakteert: Bewoners genieten van boottocht

31-5-2016
Stichting Vrienden van Huize Adegeest trakteert: Bewoners genieten van boottocht

Wegens het grote succes van voorgaande jaren, werd op maandag 8 september jl. weer een boottocht georganiseerd. Met de inzet van veel begeleiders vertrokken twee touringcars, met 96 mensen aan boord, naar de Zijldijk in Leiden, waar werd ingescheept op ‘De Olympia’ van Groene Hart Cruises.

 

Een zonovergoten dag, veel blije gezichten en een prima verzorging van de innerlijke mens stonden garant voor een gezellige en prachtige tocht genaamd “Holland op zijn mooist”, via de oude Rijn, Woubrugge, het Braassemermeer, Oude Wetering, de Ringvaart en de Kagerplassen.  Mooie vergezichten over weidse polders, oer-Hollandse dorpjes, koeien en molens maakten de sfeer compleet.

 

Rond half vijf was men weer terug in het vertrouwde Adegeest om uit te rusten van alle indrukken opgedaan tijdens deze tocht.

 

Deze dag vol ontspanning is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds Den Haag en omgeving. De Stichting, geheel afhankelijk van donaties, is het Stimuleringsfonds dan ook zeer erkentelijk.

 

De Stichting Vrienden van Huize Adegeest ondersteunt (financieel) bijzondere activiteiten die het leven van de bewoners van Woonzorgcentrum Adegeest veraangenamen.

Wilt u de stichting helpen om activiteiten te kunnen blijven organiseren? Wanneer u contact opneemt met het secretariaat, vertellen wij u graag hoe u kunt bijdragen. Het secretariaat is bereikbaar op 071 – 561 20 66 of rmilders@planet.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.