Adegeest in Voorschoten
070 - 41 31 000

Tijdelijk verblijf met zorg

Tijdelijk verblijf met zorg | Voorschoten

Heeft u tijdelijke zorg nodig? Dan kunt u terecht in verzorgingshuis Adegeest in Voorschoten.

 

Tijdelijk verblijf met thuiszorg 

Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten beschikt over een aantal zorgstudio's in het huurdersgedeelte van het woonzorgcentrum. U kunt van deze mooie, comfortabele appartementen gebruikmaken als u tijdelijk zorg nodig heeft, bijvoorbeeld bij herstel van een ziekte of als u tijdelijk thuis de trap niet op kunt. Ook als uw mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is of u hem of haar juist even wilt ontlasten, kunt u bij ons verblijven. De zorgstudio's zijn volledig ingericht met onder meer een televisie en een waterkoker. U beschikt over een balkon en een grote aangepaste badkamer met een inloopdouche (zie plattegrond). De zorg die u nodig heeft, wordt geleverd door de thuiszorg.

 

 

Indeling zorgstudio Adegeest - tijdelijk verblijf met zorg in Voorschoten

 

Extra services

Als tijdelijke bewoner van woonzorgcentrum Adegeest staat ook een groot aantal andere services tot uw beschikking. Zo kunt u lunchen en dineren in het restaurant van Adegeest, dat u eenvoudig kunt bereiken met de lift. Binnen Adegeest vindt u diverse faciliteiten, zoals een kapper, een pedicure en een winkel voor uw boodschapjes. Tegen een vergoeding kunt u meedoen aan de activiteiten binnen het woonzorgcentrum.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Adegeest gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie tijdelijke zorg in Voorschoten

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijk verblijf met zorg binnen Voorschoten, dan bent u bij woonzorgcentrum Adegeest aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u ook graag meer over de kosten en de wijze van financiering (particulier of vanuit de vergoeding vanuit uw zorgindicatie). U kunt ons bereiken via info@florence.nl en via 070 - 754 43 33.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Adegeest
070 - 754 43 33
Bachlaan 21
2252 NB Voorschoten
info@florence.nl