Adegeest in Voorschoten
070 - 41 31 000

Tijdelijk verblijf met zorg

Tijdelijk verblijf met zorg | Voorschoten

Heeft u tijdelijke zorg nodig? Dan kunt u terecht in verzorgingshuis Adegeest in Voorschoten.

 

Tijdelijk verblijf met thuiszorg 

Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten beschikt over een aantal zorgstudio's in het huurdersgedeelte van het woonzorgcentrum. U kunt van deze mooie, comfortabele appartementen gebruikmaken als u tijdelijk zorg nodig heeft, bijvoorbeeld bij herstel van een ziekte of als u tijdelijk thuis de trap niet op kunt. Ook als uw mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is of u hem of haar juist even wilt ontlasten, kunt u bij ons verblijven. De zorgstudio's zijn volledig ingericht met onder meer een televisie en een waterkoker. U beschikt over een balkon en een grote aangepaste badkamer met een inloopdouche (zie plattegrond). De zorg die u nodig heeft, wordt geleverd door de thuiszorg.

 

 

Indeling zorgstudio Adegeest - tijdelijk verblijf met zorg in Voorschoten

 

Extra services

Als tijdelijke bewoner van woonzorgcentrum Adegeest staat ook een groot aantal andere services tot uw beschikking. Zo kunt u lunchen en dineren in het restaurant van Adegeest, dat u eenvoudig kunt bereiken met de lift. Binnen Adegeest vindt u diverse faciliteiten, zoals een kapper, een pedicure en een winkel voor uw boodschapjes. Tegen een vergoeding kunt u meedoen aan de activiteiten binnen het woonzorgcentrum.

 

Meer informatie tijdelijke zorg in Voorschoten

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijk verblijf met zorg binnen Voorschoten, dan bent u bij woonzorgcentrum Adegeest aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u ook graag meer over de kosten en de wijze van financiering (particulier of vanuit de vergoeding vanuit uw zorgindicatie). U kunt ons bereiken via info@florence.nl en via 070 - 754 43 33.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Adegeest
070 - 754 43 33
Bachlaan 21
2252 NB Voorschoten
info@florence.nl