Puzzeltocht Wereld Alzheimerdag in woonzorgcentrum de Mantel

16-2-2018
Puzzeltocht Wereld Alzheimerdag in woonzorgcentrum de Mantel

Puzzeltocht Wereld Alzheimer dag in De Mantel

 

Maandagmiddag 21 september werd er in het kader van de Wereld Alzheimer dag een interactieve puzzeltocht gehouden in De Mantel. Wijkbewoners, bewoners van De Mantel en hun mantelzorgers konden aan deze puzzeltocht meedoen. Het thema van de Wereld Alzheimer dag was bewegen en voeding.

Gedurende de puzzeltocht kon men 5 vragen beantwoorden, die op dit thema betrekking hadden. Van elk antwoord werd 1 letter gevraagd in te vullen die tesamen de in de uitkomst van de puzzeltocht resulteerde: de voornaam van dokter Alzheimer. Met zijn werk, is alles begonnen….

 

De braintrainer en de beweegtuin zijn ingezet om het belang van het gezond houden van lichaam en geest te benadrukken.

De firma Silverfit is bereid gevonden om de “Alois” als onderdeel van een vraag te demonstreren. En u raadt het al, de naam van het apparaat is tevens de naam van dokter Alois Alzheimer. De inzet van vrijwilligers is hartverwarmend, dank daarvoor!

 

Al met al een geslaagde middag, waar deelnemers actief bezig zijn geweest en naar zeggen hier veel plezier aan hebben beleefd!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.