Woonzorgcentrum Mariënpark in Leidschendam

Woonzorgcentrum Mariënpark in Leidschendam | Florence

Florence en het Zorgvastgoedfonds van Bouwinvest zijn bezig met de bouw van Mariënpark, een nieuwe woonzorglocatie in Leidschendam. Naar verwachting worden de bouwwerkzaamheden in het tweede kwartaal 2019 afgerond en kunnen de eerste bewoners begin 2019 welkom worden geheten.

 

Nieuwe woonzorglocatie Mariënpark ook voor de wijk

De nieuwe woonzorglocatie Mariënpark bestaat straks uit eengezinswoningen, koop- en huurappartementen in de vrije sector en 74 zorgappartementen. Daarnaast worden vanuit de locatie Mariënpark faciliteiten geboden zoals een dag- en ontmoetingscentrum, alarmering en allerlei vormen van thuiszorg waardoor er garant kan worden gestaan voor (gespecialiseerde) zorg dichtbij huis. De locatie gaat diverse mogelijkheden bieden voor mensen met een lichte tot zware zorgvraag. De nieuwe locatie krijgt daarnaast een wijkgerichte functie. Florence zet hier bewust op in, omdat mensen die langer zelfstandig thuis wonen, op die manier de gezelligheid en ondersteuning kunnen opzoeken. Het is de bedoeling dat Mariënpark de onderlinge ontmoeting tussen bewoner en wijkbewoner gaat stimuleren. 

 

Wachtlijst voor zorgappartementen

Voor de 74 zorgappartementen is inmiddels al grote belangstelling. Omdat ook een deel van de bewoners van de Florence-locatie Westhoff al naar Mariënpark zullen verhuizen, hebben wij inmiddels meer aanvragen dan zorgappartementen. Florence heeft met die reden een wachtlijst opgesteld voor de zorgappartementen. Op die manier krijgt iedereen een eerlijke kans om in aanmerking te komen voor een plek in Mariënpark. De volgorde op de wachtlijst is de volgorde van hoe de aanmeldingen bij ons binnenkomen. Wilt u ook graag op de wachtlijst worden gezet? Neemt u dan contact met ons op via 070 - 41 31 000 of via info@florence.nl. Let op! U komt alleen voor een zorgappartement in aanmerking als u een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) heeft met een zorgprofiel VV5 of VV7 mét behandeling (voorheen ZZP). Heeft u nog geen Wlz-indicatie? Dan kan Florence u u hierover meer informatie geven.

 

Huren in Mariënpark

U kunt ook besluiten om kiezen voor een van de 36 vrije sector huurappartementen van Mariënpark. Als u een appartement huurt, kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten die Mariënpark te bieden heeft. Eventuele zorg kan worden geleverd door Florence. Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via 070 - 342 01 01. Neemt u ook een kijkje op de website www.hureninmarienpark.nl.

 

Meer informatie over Mariënpark

Als er meer nieuws is over Mariënpark maken wij dat op deze pagina bekend. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 of via info@florence.nl. Wij vertellen  u graag meer, ook over de mogelijkheden van zorg binnen ander woonzorglocaties van Florence.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.