Faciliteiten en activiteiten

Uw haar laten knippen, boeken lenen, naar de kerk. In Gulden Huis kan het allemaal. Ook kunt u meedoen aan diverse activiteiten.

Faciliteiten en activiteiten | verpleeghuis Gulden Huis | Escamp Den Haag

Faciliteiten in verpleeghuis Gulden Huis

Op uw eigen afdeling vindt u twee huiskamers. Hier kunt u bijvoorbeeld muziek luisteren, televisie kijken of een boek lezen. Ook serveren wij u hier de gezamenlijke maaltijden. In Gulden Huis vindt u meer faciliteiten waarvan u, al dan niet onder begeleiding, gebruik van kunt maken. Een overzicht:

  • restaurant De Gaarde, hier kunt u elke dag genieten van een dagschotel die vers voor u wordt bereid. U kunt hier samen met medebewoners eten en natuurlijk ook met uw bezoek. U bent de hele dag welkom in ons restaurant, dus ook voor een kopje koffie of thee. Een groot aantal buurtbewoners eet regelmatig bij ons;
  • een tuin met jeu-de-boulesbaan;
  • een kapel en stiltecentrum: hier vinden regelmatig katholieke en protestantse kerkdiensten en samenkomsten plaats. Heeft u een andere geloofsovertuiging? Daar houden we rekening mee;
  • familiekamer en afscheidsdienst: Boven de kapel is een familiekamer ingericht. Overledenen kunnen hier worden opgebaard, zodat familie en bekenden afscheid kunnen nemen. Het is bovendien mogelijk om een afscheidsdienst in de kapel te houden.

  • huiskamer De Spil, u kunt hier terecht voor creatieve activiteiten of het lenen van een boek uit onze uitgebreide collectie. In deze gezellige huiskamer kunt u zich heerlijk ontspannen.
  • een kapsalon, voor zowel heren als dames;
  • een pedicure, een keer in de zes weken;
  • behandelruimten en oefenruimten; binnen Gulden Huis kunt u terecht bij onze fysio- en ergotherapeuten. Zij beschikken over hun eigen behandel- en oefenruimten;
  • een dagbehandeling.
  • complementaire zorgverlening, dit is een aanvullende zorgmogelijkheid die u kunt krijgen voor uw aandoening en die bepaalde klachten kan verlichten. Enkele voorbeelden zijn aromazorg, massage, ontspanningsoefeningen en kunstzinnige therapie.

Let op: reserveren voor restaurant 

Vanwege de coronamaatregelen vragen wij u te reserveren voor ons restaurant. U kunt aanschuiven tijdens het wijkdiner (12,50 euro per persoon) of aan de open eettafel (7,25 euro). U kunt online reserveren: 

Activiteiten voor bewoners en wijkbewoners

Voor wijkbewoners en cliënten die tijdelijk of langdurig bij ons wonen, organiseren wij verschillende activiteiten. Met onze eigen rolstoelbus trekken we er vaak op uit om leuke uitstapjes te maken. De Keukenhof, het Dolfinarium en nostalgische ritjes naar Scheveningen en de Haagse binnenstad zijn hier slechts enkele voorbeelden van. In Gulden Huis zelf worden onder meer filmmiddagen, optredens van muziek- en theatergroepen en speciale maaltijden georganiseerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over de genoemde faciliteiten of activiteiten? Neemt u dan contact  op met Henri Beukers, manager Services, via henri.beukers@florence.nl of via 070 - 754 50 00. Wij vertellen u graag meer. U kunt ook altijd langslopen bij de receptie van Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1. Hier kunnen wij u ook direct meer vertellen over de komende activiteiten.

Locatie

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.