Revalidatie en dagbehandeling

Heeft u revalidatie of dagbehandeling nodig? Dan is verpleeghuis Gulden Huis de plek om te herstellen.

Revalidatie en dagbehandeling | Gulden Huis | Escamp Den Haag

Revalideren in Escamp 

In verpleeghuis Gulden Huis in Escamp kunt u revalideren na een ziekte of een ziekenhuisopname. Florence is gespecialiseerd in de behandeling van longaandoeningen als COPD. Binnen Gulden Huis kunt u dan ook onder deskundige begeleiding revalideren na een longaanval bij COPD. Het Gulden Huis werkt samen met diverse ziekenhuizen in Den Haag. In de praktijk betekent dit dat u snel bij ons terecht kunt. Meestal neemt de revalidatieperiode zo’n zes weken in beslag. 

Dagbehandeling in Escamp

Gulden Huis heeft daarnaast een dagbehandeling voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Met de dagbehandeling kunt u wonen in een verpleeghuis uitstellen of voorkomen. U kunt de dagbehandeling ook inzetten als aanvullende zorg na ontslag uit het ziekenhuis, of wanneer u na een tijdelijk verblijf weer naar huis gaat. Daarnaast wordt op de dagbehandeling een speciaal programma voor mensen met astma en COPD aangeboden.

Meer informatie dagbehandeling en revalidatie

Als u meer wilt weten over de revalidatie of de dagbehandeling binnen Gulden Huis in Den Haag, kunt u mailen naar info@florence.nl of bellen met 070 - 41 31 000.

Locatie

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.