Wonen binnen onze zorgafdelingen

Heeft u een zorgprofiel voor verpleging en verzorging en zoekt u een nieuw thuis? Wellicht is Gulden Huis iets voor u.

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Eigen appartement met passende zorg

U kunt binnen verpleeghuis Gulden Huis terecht als u een zorgindicatie heeft vanwege een chronische lichamelijke beperking of dementie. U komt in Gulden Huis te wonen op een van de vier zorgafdelingen: twee voor somatische en twee voor psychogeriatrische zorg. U heeft een eigen kamer. Elke afdeling heeft daarnaast twee huiskamers. Hier wordt onder meer met elkaar koffie gedronken en de maaltijd gebruikt. U kunt er verder ontspannen televisie kijken of met anderen een praatje maken. Ook vinden er diverse activiteiten plaats waaraan u kunt meedoen. Samen met u en uw familie bespreken we hoe we de zorg en verpleging zo goed mogelijk op uw wensen kunnen afstemmen. Wij vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven, zoals u dat gewend bent.

Specialistische verpleeghuiszorg

Naast de reguliere zorg en verpleging biedt verpleeghuis Gulden Huis ook specialistische zorg voor mensen met astma en COPD. Ook revalidatie na een hersenbloeding, operatie of dialyse is mogelijk in verpleeghuis Gulden Huis.

Directe omgeving Gulden Huis

Verpleeghuis Gulden Huis biedt binnen de vier zorgafdelingen plek aan honderd mensen. Daarnaast zijn er dertig revalidatieplekken. Gulden Huis ligt in het dynamische stadsdeel Escamp. Deze wijk kent een variatie aan culturen en is voortdurend in ontwikkeling. Gulden Huis ligt naast de levendige sportvelden, aan de Steenhouwersgaarde 1. Het verpleeghuis is een Buurthuis van de Toekomst. Dat wil zeggen dat er binnen Gulden Huis vele faciliteiten en activiteiten zijn waarvan niet alleen de bewoners, maar ook de wijkbewoners gebruikmaken. Daardoor is het binnen Gulden Huis net zo levendig als daar buiten. Het zorgt ook voor veel bijzondere ontmoetingen. Gulden Huis is goed bereikbaar met de auto. Op het terrein vindt u gratis parkeerruimte. Het verpleeghuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tramlijn 9 en 16.

Kosten wonen en zorg

Wij vertellen u graag meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. In de prijslijst van Gulden Huis vindt u daarnaast een overzicht van de kosten voor onze specifieke dienstverlening, bijvoorbeeld voor een internetaansluiting, een telefoonabonnement en een warme maaltijd in het restaurant.

Meer informatie verpleeghuis Gulden Huis

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor verpleging en zorg in Gulden Huis in Den Haag, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer en kunnen ook aan afspraak inplannen voor een rondleiding. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 - 754 50 00.

Locatie

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.