Gulden Huis

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Heeft u een zorgprofiel voor verpleging en verzorging en zoekt u een nieuw thuis? Wellicht is Gulden Huis iets voor u.

Wonen met zorg | zorgafdelingen Gulden Huis | Escamp Den Haag

Eigen appartement met passende zorg

U kunt binnen verpleeghuis Gulden Huis terecht als u een zorgindicatie heeft vanwege een chronische lichamelijke beperking of dementie. U komt in Gulden Huis te wonen op een van de zorgafdelingen. U heeft een eigen kamer of een kamer die u deelt met een andere bewoner. Elke afdeling heeft daarnaast twee huiskamers. Hier wordt onder meer met elkaar gegeten en u kunt er ontspannen televisie kijken of met anderen een praatje maken. Ook vinden er diverse activiteiten plaats waaraan u kunt meedoen. Samen met u en uw familie bespreken we hoe we de zorg en verpleging zo goed mogelijk op u wensen kunnen afstemmen. Wij vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven, zoals u dat gewend bent.

Zorg bij ziekte van Huntington

Naast de verpleeghuiszorg is Gulden Huis gespecialiseerd in de zorg voor mensen met de ziekte van Huntington. Als het door de ziekte van Huntington thuis tijdelijk niet meer gaat, bieden wij vanuit verpleeghuis Gulden Huis de mogelijkheid voor een logeeropname. Wanneer het voor u echt niet meer mogelijk is om thuis te blijven wonen, kunt u terecht op onze gespecialiseerde woonzorgafdeling voor mensen met de ziekte van Huntington. Bij de inrichting van deze afdeling is rekening gehouden met de beperkingen en moeilijkheden die de aandoening Huntington met zich meebrengt.

Directe omgeving Gulden Huis

Verpleeghuis Gulden Huis biedt plek biedt aan 175 mensen en ligt in het dynamische stadsdeel Escamp. Deze wijk kent een variatie aan culturen en is voortdurend in ontwikkeling. Gulden Huis ligt naast de levendige sportvelden, aan de Steenhouwersgaarde 1. Het verpleeghuis is een Buurthuis van de Toekomst. Dat wil zeggen dat er binnen Gulden Huis vele faciliteiten en activiteiten zijn waarvan niet alleen de bewoners, maar ook de wijkbewoners gebruikmaken. Daardoor is het binnen Gulden Huis net zo levendig als daar buiten. Het zorgt ook voor veel bijzondere ontmoetingen. Gulden Huis is goed bereikbaar met de auto. Op het terrein vindt u gratis parkeerruimte. Het verpleeghuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tramlijn 9 en 16.

Kosten wonen en zorg

Wij vertellen u graag meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. In de prijslijst van Gulden Huis vindt u daarnaast een overzicht van de kosten voor onze specifieke dienstverlening, bijvoorbeeld voor een internetaansluiting, een telefoonabonnement en een warme maaltijd in het restaurant.

Meer informatie verpleeghuis Gulden Huis

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor verpleging en zorg in Gulden Huis in Den Haag, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer en kunnen ook aan afspraak inplannen voor een rondleiding. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 - 754 50 00.

 

 

 

 

Locatie

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.