Faciliteiten en activiteiten

Aan faciliteiten en activiteiten ontbreekt het in Houthaghe niet. U vindt hier onder meer een kapsalon en een jeu-de-boulesbaan.

Faciliteiten en activiteiten | woonzorgcentrum Houthaghe | Loosduinen

Faciliteiten voor bewoners en wijkbewoners

De deur hoeft u in woonzorgcentrum Houthaghe bijna niet uit. Houthaghe is van allerlei gemakken voorzien. De faciliteiten zijn er voor de bewoner en ook zeker voor de wijkbewoners. Woonzorgcentrum Houthaghe beschikt onder meer over de volgende faciliteiten:

 

  • Een gezellig restaurant: hier kunt u dagelijks aanschuiven bij het ontbijt, lunch en diner. Met dieetwensen wordt natuurlijk rekening gehouden. Elke week is er een weekmenu, elke maand kunt u genieten van een themadiner.
  • Een dagverzorging: wanneer u lichte dementie heeft of psychosociale problemen, dan kunt u als bewoner en als wijkbewoner voor een zinvolle dagbesteding drie dagen per week terecht binnen onze dagverzorging.
  • Een Centrum voor Ouderen: hier kunt u als (wijk)bewoner terecht wanneer u vragen heeft over wonen, zorg en welzijn. Heeft u als familie, buren, vrienden of mantelzorger vragen met betrekking tot ouder worden, ook dan bent u hier van harte welkom. De medewerkers staan u direct te woord en indien nodig wordt er direct een afspraak gemaakt met een deskundige, onder wie de huisverpleegkundige van Florence of de ouderenconsulent.
  • Een spreekuur van huisartsen.
  • Een spreekuur van hoorspecialisten.
  • Een kapper.
  • Een pedicure.
  • Een schoonheidsspecialiste.
  • Een fysiotherapeut.
  • Een jeu-de-boulesbaan: deze speciale baan wordt elke dag intensief gebruikt. Ook u kunt meespelen, eventueel onder begeleiding van vrijwilligers. 

Activiteiten: elke dag iets op het programma

Binnen woonzorgcentrum Houthaghe staat er elke dag wel iets bijzonders op het programma waaraan u kunt meedoen. Het activiteitenprogramma zorgt voor een hoop gezelligheid in het woonzorgcentrum, omdat er ook veel mensen van buitenaf op af komen. De activiteiten zorgen daarmee niet alleen voor ontspanning, maar ook voor ontmoeting. Wat kunt u zoal verwachten? U kunt denken aan linedancing, yoga, tekenen, schilderen, concerten, bingo, films, modeshows, kerkdiensten en nog veel meer! Doet u het liever wat rustiger aan? Dat kan natuurlijk ook. U beslist zelf wat u wel en niet wilt.

Houthaghe is Buurthuis van de Toekomst

Het woonzorgcentrum Houthaghe is officieel een Buurthuis van de Toekomst. Dat wil zeggen dat Houthaghe een belangrijk sociaal middelpunt van de wijk is. In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk met elkaar samen. Zo kunt u in Houthaghe terecht voor onder meer een potje gezellig voetbal en ook huiswerkbegeleiding.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten en activiteiten binnen woonzorgcentrum Houthaghe in Den Haag? Neemt u dan contact op via info@florence.nl of via 070 - 754 60 00. Bij de receptie van Houthaghe kunt u ook altijd vragen om een overzicht van de komende activiteiten. Heeft u zelf suggesties voor leuke activiteiten? Laat u dat dan weten en we kijken wat er mogelijk is.

Locatie

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.