Faciliteiten en activiteiten

Wijndaelercentrum beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten. Deze zijn bestemd voor bewoners en wijkbewoners.

Faciliteiten en activiteiten | Wijndaelercentrum | Loosduinen Den Haag

Voorzieningen als een restaurant en een winkel

Wijndaelercentrum beschikt over een restaurant waar u onder meer kunt genieten van een weekmenu en speciale themadiners. Wijndaelercentrum heeft verder een activiteitencentrum, een winkel, een huisartsenpraktijk, een fitnessruimte, een fysiotherapiepraktijk, een pedicure, een schoonheidsspecialiste en een ruime tuin met zitjes. In het restaurant wordt elke middag om 12.30 uur een diner geserveerd. U kunt hier ook op werkdagen om 17.00 uur komen dineren. Overdag kunt in het restaurant terecht voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee of een broodje kroket als lunch. U bepaalt altijd zelf van welke faciliteiten u gebruikmaakt. U heeft alle keuzevrijheid.

Dagelijkse activiteiten: groot aantal clubs

Binnen Wijndaelercentrum is er altijd wat te doen. Er vinden dagelijkse diverse activiteiten plaats. Wijndaelercentrum beschikt over een groot aantal clubs waarbij u zich kunt aansluiten. Maakt u bijvoorbeeld graag een wandeling, of wilt u een uurtje zwemmen, mee met een busreisje of een avondje kaarten? In ons activiteitencentrum bieden diverse clubs allerlei culturele en recreatieve activiteiten aan. Wilt u liever individuele begeleiding door een van onze medewerkers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook zelf of met andere bewoners activiteiten organiseren in een van de groepsruimten.

Meer informatie Wijndaelercentrum

De faciliteiten en de activiteiten van de diverse clubs binnen Wijndaelercentrum, zijn toegankelijk voor bewoners en wijkbewoners. Kijk u in de agenda van Wijndaelercentrum wat er de komende periode te doen is. U kunt natuurlijk ook altijd langslopen bij de servicebalie van het woonzorgcentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag. De servicebalie is elke dag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 23 33

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.