Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Weekmenu Wijndaelercentrum

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 14

 

Maandag 30 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 31 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Visburger*

Hollandaisesaus

Worteltjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Champignonsoep

 

hoofdgerecht

Kip kerrie*

     

Macedoine

Gekookte aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 1 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 2 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crème soep

 

hoofdgerecht

Hongaarse goulash*

     

Sperziebonen

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

Kaas

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Broccoli

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 3 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 4 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Gebakken Kibbeling*

Remouladesaus

Koninginnemelange

Gebakken aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Witte bonen/tom.saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinese kool

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Tuinbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 5 april / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Champ.saus

Hollandse snijbonen

Aardappel provencaals

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Witlof à la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 15

 

Maandag 6 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 7 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Cremesoep

 

hoofdgerecht

Ajam pangang*

Kroepoek

Bami Goreng

Atjar,Seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Postelein

Aardappelenpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Fusillischotel met kip*

     

Rauwkost

Kaas

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Saucijs*

Jus

Spitskool

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 8 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 9 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Hollandse snijbonen

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Spinazie a la creme

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Bloemkool/kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 10 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 11 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje*

Knoflooksaus

Gemengde groenten

Gebakken krieltjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Stroganoff burger*

Jus

Wortel/courgette

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipdijfilet*

Jus

Andijvie

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 12 april / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Lamsprocureur/gr.asperge*

Provencaalsesaus

Stamppot/gr. asperge

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kip duxelle*

Jachtsaus

Voorjaarsgroenten

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 16

 

Maandag 13 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 14 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Paasrollade*

Madeirasaus

Haricots vert met spek

Hasselback aardappel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gevulde scholrol*

Dragonsaus

Mix van worteltjes

Kruidenpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Franse groentenmix

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Prei met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 15 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 16 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Kipsate in satesaus*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Andijvie à la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Stamppot hete bliksem

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Spinazie à la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 17 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 18 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Geb.Kibbeling*

Knoflooksaus

Koninginnemelange

Gebakken krieltjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Saucijs*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Courgette met saus

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rode kool met appel

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 19 april / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Cremesoep

 

hoofdgerecht

Stroganoff burger*

Jus

Sperziebonen

Aardappel provencaals

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipstukjes/champ.saus*

     

Broccoli

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 17

 

Maandag 20 april / 12.30 of17.00 uur

 

 

Dinsdag 21 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Prei met saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Penne kip pesto*

     

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 22 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 23 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Kipragout*

     

Doperwten

Zilvervliesrijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Foe yong hai*

Kroepoek

Bami goreng

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 24 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 25 april/ 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Stroganoff burger*

Jus

Savooie kool

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Franse groentenmix

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomaten groentesoep

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Andijvie a la creme

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

 Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Rode kool + appeltjes

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 26 april / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Champignonsaus

Witlof a la creme

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalfslapje*

Jus

Worteltjes + courgette

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.