Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Weekmenu Wijndaelercentrum

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 44

 

Maandag 26 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 27 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Runder hachee*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Koolrabi

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Omelet*

Tomatensaus

Poestamix

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 28 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 29 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomatensoep

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Prei met saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep met ballen

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Wotelschijfjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Witte bonen/ tom.saus

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 30 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 31 oktober / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Visragout*

Macedoine

Provencaals aardappels

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Champ.soep

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Witlof a la creme

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 1 november / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Boeuf bourguignon*

     

Sperziebonen

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Chinese kool met saus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 45

 

Maandag 2 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 3 november / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipdijfilet*

Jus

Franse groentenmix

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Spitskool met saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 4 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 5 november / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Kipsaté in satesaus*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Worteltjes/peultjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. champignonsoep

 

hoofdgerecht

Kip tandoori*

     

Broccoli met knoflook

Basmati rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Stroganoff burger*

Jus

Prei met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 6 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 7 november / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Provençaals vispotje*

     

Doperwten

Aardappelpuree

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Omelet naturel*

Tomatensaus

Spinazie a la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

Kaas

Rauwkost

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 8 november / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Kalfslapje*

Jus

Sperziebonen

Provençaals aardappel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu (k)*

Kippenjus

Andijvie a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.