Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Weekmenu Wijndaelercentrum

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 50

 

Maandag 9 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 10 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Runderhachee*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Hollandse snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Spinazie a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 11 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 12 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Kipschotel spaghetti

 Geraspte kaas

 Rauwkost

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Witte bonen in tom.saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Koolrabi met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 13 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 14 december / 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Visragout*

     

Macedoine

Provencaalse aardappel

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Wortelschijfjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Prei met kerriesaus

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Rode bieten met appel

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 15 december / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Boeuf bourguignon*

     

Sperziebonen

Gebakken krieltjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Chinesekool met saus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 51

 

Maandag 16 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 17 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Rookworst (v)*

Vleesjus

Stamppot zuurkool

met spekjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Runderjus

Witlof

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Erwtensoep maaltijd*

Roggebrood met spek

en kaas

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipdijfilet*

Champignonsaus

Franse groentemix

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 18 december  / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 19 december / 12.30 of 17.00 uur

**Menu  17:00 uur

Voorgerecht

Amuse sweet duck en Herten carpaccio

 

hoofdgerecht

Kalfs-sukade*

Veenbessensaus

 Spruiten met amandelen

In port gestoofd peertje

Aardappelgratin

Kersttaartje

Koffie met bonbon

 

 

*Menu  12:30

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Kipsate met satesaus*

Nasi goreng, kroepoek,

atjar, seroendeng 

 

Of

 

Boomstammetje (v)

Jus

Savooie kool met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. champignonsoep

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Witte kool met saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Stroganoffburger*

Jus

Prei a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 20 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 21 december / 12.30 uur

**Menu  17:00 uur

Voorgerecht

Zie woesndag 18-12-2019

 

hoofdgerecht

     *

     

 

     

 

*Menu  12:30

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Vispotje of Runderburger*

Jus

Doperwten of spinazie

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Paprikasoep

 

hoofdgerecht

Macaroni bolognese(r)*

Rauwkost

Geraspte kaas

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflap*

Kippenjus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 22 december / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Balletjes in*

tomatensaus (r+v)

Couscous met groenten

(Marokaans tarwe (rijst) gerecht.

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu (k)*

Kippenjus

Andijvie a la crème

Aardappelpuree

 

*Prijs driegangen menu: € 9,75

** Prijs Vijfgangen kerstmenu: € 28,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 52

 

Maandag 23 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 24 december / 12.30 of 17.00 uur           

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Penne kip pesto*

Rauwkost

Kaas

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Blindevink*

Jus

Schorseneren met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Champignonsoep

 

hoofdgerecht

Ajam ketjap*

Bami goreng

Kroepoek

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu gehakt*

Jus

Prei met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 25 december 1e kerstdag / 12.30    Geen maaltijd om 17:00 uur

 

Donderdag 26 december  2e kerstdag / 12.30

Geen maaltijd om 17.00

Menu A

Voorgerecht

Zalmcocktail

 

hoofdgerecht

Gevulde kipdij*

Rode portsaus

Haricot verts+spek

Hasselback aardappel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Wildstoofschotel*

     

Stoofpeer

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Bospaddenstoelensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasstukjes*

in stroganoffsaus

Spruitjes met amandel

Aardappel gratin

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Visrolletje met zalmmousse*

Tuinkruidensaus

Wortelen met peultjes

Puree met tuinkruiden

 

 

 

Vrijdag 27 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 28 december / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Rudersausijs*

Jus

Chineskool

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 29 december / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Belgisch stoofpotje*

     

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Stroganoffburger*

Jus

Wittekool met kerrie

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Prijs 1e en 2e kerstdag: € 19.50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.