Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Weekmenu Wijndaelercentrum

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 27

 

Maandag 29 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 30 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Groentensoep

 

hoofdgerecht

Kipdijfilet*

Jus

Stamppot Broccoli

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Prei met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese tomatensoep

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Spitskool met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 1 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 2 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kaassoep

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Andijvie a la creme

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Rode kool met appel

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Spaghetti Bolognese*

Kaas

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Spinazie a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 3 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 4 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Gebakken lekkerbek*

Remouladesaus

Hollandse snijbonen

Rosti

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Postelein met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Rode bietjes met appel

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 5 juli / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Kalfslapje*

Jus

Wortelen met cougette

Provencaalse aardappel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Tuinbonen/roomsaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 28

 

Maandag 6 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 7 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Varkenschnizel*

Jus

Spinazie a la creme

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rodekool met appel

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentensoep

 

hoofdgerecht

Hongaarse goulash*

     

Doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Worteltje/peultjes

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 8 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 9 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Champignonsoep

 

hoofdgerecht

Penne kip Stroganoff*

     

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomatensoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Rode bietjes met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 10 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 11 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Kibbeling*

Knoflooksaus

Sperziebonen

Gebakken kriel

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Andijvie a la creme

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

 

 

hoofdgerecht

barbecue*

     

     

     

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

om 16.00 uur*

     

     

     

 

 

 

Zondag 12 juli / 12.30  uur

 

Menu A

Voorgerecht

Kaassoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Stamppot paksoi /perzik

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Roomschnitzel*

Jus

Franse groentemix

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

 

 

 

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.