Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Weekmenu Wijndaelercentrum

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 8

 

Maandag 17 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 18 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Crèmesoep

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Bloemkool/kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalfsgehaktbal*

Jus

Witlof à la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 19 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 20 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tom.groentesoep

 

hoofdgerecht

Runderhachee*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Saucijs*

Jus

Wortelschijfjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Macedoine

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 21 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 22 februari / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pretlettersoep

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Stroganoffsaus

Vrolijke spruitjes/spek

Aardappels met glimlach

 

 

Menu B

Voorgerecht

THEMAMAALTIJD

 

hoofdgerecht

maaltijd geserveerd*

om 12.30 en 17.00

     

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Fusillischotel met kip*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 23 februari / 12.30  uur

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin*

     

Franse groentemix

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Andijvie à la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 9

 

Maandag 24 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 25 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Spruitjes met spek

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gepocheerde koolvis*

Dillesaus

Broccoli

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Spaghetti Bolognese*

Geraspte kaas

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Spinazie à la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 26 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 27 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Koolraap

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Gestoofde appeltjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot boerenkool

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 28 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 29 februari / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Gebakken lekkerbekje*

Knoflooksaus

Worteltjes

Aardappelrösti

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Andijvie à la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Ajam goreng*

Surinaamse satésaus

Tjauw min

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 1 maart / 12.30  uur

 

 

Menu A

Voorgerecht

Crèmesoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Witlof à la crème

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kippenragout*

     

Doperwten

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 10

 

Maandag 2 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 3 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Juliennesoep

 

hoofdgerecht

Macaroni *

Kaas

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Prei à la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Stamppot wortel/knol

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Andijvie à la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 4 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 5 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Foe yong hai*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijs*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Kip pilav*

     

Franse groente mix

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Witlof

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 6 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 7 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Gebakken kibbeling*

Knoflooksaus

Koninginnemelange

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomatensoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Stamppot hete bliksem

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Doperwten

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 8 maart / 12.30  uur

 

 

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Broccoli/kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Gestoofde appeltjes

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 11

 

Maandag 9 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 10 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Hollandse snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese tom.soep

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Rode bietjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Bloemkool/kaassaus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 11 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 12 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Kipsaté in satesaus*

Kroepoek

Bami goreng

Atjar/seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Blinde vink*

Jus

Spinazie à la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Wortelschijfjes

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 13 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 14 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Provenciaals vispotje*

     

Doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Koolrabi met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Spitskool

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 15 maart / 12.30  uur

 

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Jus

Spruitjes met spek

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gepocheerde zalmfilet*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                     Week: 12

 

Maandag 16 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 17  maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomatensoep

 

hoofdgerecht

Hongaarse goulash*

     

Doperwten

Gekookte aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Rode bieten/appeltjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Hollandse snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 18 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 Donderdag 19 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Spinazie à la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Worteltjers

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Champignonsoep

 

hoofdgerecht

Penne kip stroganoff*

     

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Witlof à la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 20 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

Zaterdag 21 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Kipkerrie cocktail

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Champignonroomsaus

Haricot verts met spek

Pommes gratin

Voorjaars coupe

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

THEMAMAALTIJD*

WORDT GESERVEERT

OM 12.30 EN 17.00

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar/seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 22 maart / 12.30  uur

 

 

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Wortel/courgette

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stoofpeertjes

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.