Wonen met zorg

Bent u op zoek naar een woning met zorg? Met een zorgprofiel vanuit de Wet langdurige zorg kunt u wonen in Wijndaelercentrum.

Wonen met zorg | Loosduinen Den Haag | Florence

Uw eigen appartement met zorg in Loosduinen

In ons woonzorgcentrum in Loosduinen in Den Haag kunt u met uw zorgprofiel uit de Wet langdurige zorg (Wlz) terecht in een comfortabel eenkamerappartement. Deze is voorzien van een eigen douche en toilet. Bent u samen, dan zijn er ook tweepersoonsappartementen beschikbaar. In uw woning kunt u op u zelf zijn en wanneer u meer gezelschap wilt, vindt u dat altijd dicht bij. Een bewonerscommissie, ondersteund door professionals, zorgt voor vele activiteiten en ontmoetingen.

Wonen met zorg: veilig en beschermd wonen

In het woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Den Haag woont u behalve comfortabel en gezellig ook heel veilig. Er zijn dag en nacht professionele medewerkers aanwezig. In geval van nood kunt u via een alarmeringsknop een deskundige medewerker oproepen. Onze huismeester houdt toezicht op het gebouw en de omgeving en zorgt ervoor dat de openbare ruimten niet alleen veilig, maar ook schoon zijn.

Keurmerk Roze Loper

Wonen in Wijndaelercentrum houdt in dat u woont in een warme, open omgeving met uw eigen persoonlijke vrijheid. Wijndaelercentrum kent een humanistische inslag, er is ruimte voor uw eigen levensbeschouwing. Alle bewoners zijn open, tolerant en gaan respectvol met elkaar om. Uw persoonlijke keuzes staan centraal. U heeft de regie over uw eigen leven en beslist zelf wat u wilt en nodig heeft. We zijn er trots op dat ons woonzorgcentrum het officiële keurmerk De Roze Loper draagt.

Directe omgeving 

U vindt het woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in de groene wijk Oud-Waldeck in Loosduinen in Den Haag. Het Wijndaelercentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Waldeck. Het strand en de boulevard van Kijkduin en de binnenstad van Den Haag zijn eenvoudig te bereiken. Binnen het woonzorgcentrum vindt u vele faciliteiten en activiteiten, die u het leven nog comfortabeler en leuker maken.

Kosten wonen en zorg 

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. U kunt ook de prijslijst bekijken met de kosten voor het wonen specifiek binnen woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Loosduinen Den Haag, bijvoorbeeld voor een telefoonabonnement, voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd.   

Meer informatie over Wijndaelercentrum

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

Belangrijke mededeling!

Wijndaelercentrum sluit per 1 juni 2023 de deuren, zie nieuwsbericht. De reden van de sluiting is dat het huurcontract van het pand op die datum afloopt. Eigenaar Woonzorg Nederland heeft nieuwbouwplannen. Zodoende is het alleen nog mogelijk om tijdelijk in Wijndaelercentrum te komen wonen. Als tijdelijke bewoner krijgt u, net als de huidige bewoners, voorrang op de wachtlijsten voor andere locaties van Florence.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.