Activiteiten in Mariënpark

Wonen binnen woonzorgcentrum Mariënpark betekent niet dat u alleen zorg ontvangt. We zetten ook in op een fijne dagbesteding. 

Activiteiten in Mariënpark

Meedoen aan activiteiten in Mariënpark

Met die reden worden er binnen woonzorgcentrum Mariënpark vele activiteiten georganiseerd. U beslist natuurlijk altijd zelf of u ergens aan mee wilt doen. Blijft u liever in uw eigen appartement of luistert u graag in een van de huiskamers naar muziek. Dan kan dat altijd. U beslist zelf wat u doet op een dag. Omdat wij weten dat veel bewoners ook houden van activiteiten, bieden wij wel elke dag leuke momenten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld mee gaan wandelen of fietsen, ergens een kopje koffie gaan drinken of gezellig een praatje maken.

Activiteitenprogramma en leuke uitjes

Binnen Mariënpark zijn meerdere vrijwilligers bereid om er samen met u of samen met een groep bewoners op uit te gaan. Een spelletje doen of lekker buiten zitten, behoren ook tot de mogelijkheden. Soms komt de pedicure langs en dan weer is er een optreden. We horen ook graag wat u leuk vindt om te doen. We bieden elke week een activiteitenprogramma en elk jaar organiseren we - tegen een kleine eigen bijdrage – diverse leuke uitjes. En in het gebouw van de nabijgelegen dagbesteding van Florence worden regelmatig optredens gegeven waar u naartoe kunt. Zo kunt u echt een avondje uit.

Vrijwilligerswerk Leidschendam: u bent welkom!

Familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn altijd welkom om samen met de bewoners leuke dingen te ondernemen. Graag zelfs, want zo gaat het normale leven gewoon door. Samen met familie of kennissen en bakje koffie drinken: het zijn de kleine dingen die het doen. Naast familie en vrienden, zijn we ook altijd op zoek naar vrijwilligers die een persoonlijk maatje willen worden voor bewoners, want we snappen dat familie er niet altijd kan zijn. Zou u graag activiteiten willen ondernemen met een bewoner? Dan horen we dat graag, want er is altijd iemand die het leuk vindt om te wandelen, te kletsen of om op een bankje te zitten. Als u interesse heeft, neemt u dan contact op Lianne Toet, coördinator Informele zorg. Dat kan via lianne.toet@florence.nl 

Meer informatie over activiteiten in Leidschendam

Wilt u meer weten over de activiteiten in woonzorgcentrum Mariënpark in Leidschendam? Neemt u dan contact op via info@florence.nl of via 070 - 754 35 35.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.