Woonafdeling voor mensen met dementie voor 65ste levensjaar

Woonafdeling voor mensen met dementie voor 65ste levensjaar

Wanneer zelfstandig wonen niet meer verantwoord is, kunt u in expertisecentrum Mariahoeve komen wonen op onze speciaal ingerichte zorgafdeling voor mensen met dementie voor hun 65ste levensjaar.

 

Woonafdeling jong dementerenden

Onze woon- en verpleegafdeling voor jonge mensen met dementie telt zeventig plaatsen in kleinschalige woongroepen, die alleen zijn bestemd voor mensen bij wie de verschijnselen van dementie voor het 65ste levensjaar zijn begonnen.

 

Zorg, behandeling en begeleiding op maat

Binnen ons woonzorgcentrum  wordt samen met u en uw gezin gekeken hoe u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden zoals u dat gewend bent. Wij vinden het belangrijk om in de fase van opname naar uw individuele situatie te kijken en op maat zorg, behandeling en begeleiding te bieden.

 

Activiteiten voor jong dementerenden

Naast de behandeling die nodig is, kunt u ook meedoen aan passende activiteiten die aansluiten bij uw jongere leeftijd. Uw familieleden en vrienden kunnen altijd langskomen. Samen met uw gezinsleden kijken wij ook naar hoe zij kunnen helpen in de zorg.

 

Ondersteuning voor heel uw gezin

Florence biedt aan heel uw gezin ondersteuning. Zo zijn er gespreksgroepen waar uw partner ervaringen kan uitwisselen en er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarin bijvoorbeeld door een gastspreker thema’s worden toegelicht die relevant zijn als iemand op relatief jonge leeftijd met dementie te maken krijgt.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.