Word als bedrijf onze partner

Florence Wenst wil graag samen met uw bedrijf de gezondheid en zorg van onze (wijk)bewoners en cliënten nog beter maken.

Word als bedrijf partner van Florence Wenst

Beweging en ontmoeting houden gezond

Dat kunnen we door met elkaar zoveel mogelijk activiteiten en ontmoetingen voor ouderen te realiseren. Daardoor komen ze letterlijk in beweging en ontmoeten ze anderen. Dat is belangrijk, want een actief brein, een actief lichaam en voldoende sociale contacten houden mensen langer gezond. Wij komen graag met u in contact en zijn benieuwd welke ideeën u heeft en op welke manier u wilt bijdragen.

Tegenprestatie van Florence Wenst

Natuurlijk snijdt het mes van deze zakelijke samenwerking aan twee kanten: partners van Florence Wenst krijgen in overleg een interessante tegenprestatie terug. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om exposuremogelijkheden of een optreden voor het personeel van onze Florence Swingt Band. Daarnaast worden de partners uitgenodigd voor de jaarlijkse Florence Wenst Partnerdag.

Contact met Florence Wenst

Als u vragen heeft, partner wilt worden of meer informatie wilt, neemt u dan gerust contact op met Stichting Florence Wenst via florencewenst@florence.nl.

Partners Florence Wenst

De onderstaande bedrijven gingen u al voor. Zij hebben zich als partner op diverse manieren ingezet voor de Stichting Florence Wenst. Wij hopen u aan ons rijtje van trouwe partners te mogen toevoegen. 

 

  

  

 

  

   

  

  

      

    

     

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.