Zilveren en bronzen bordjes: Lekker eten doe je bij Florence!

1-7-2016

In woonzorgcentrum Het Zamen van Stichting Eykenburg zijn gisteren de Gouden Bordjes uitgereikt, een prijs waar alle zorgcentra in Den Haag elk jaar hard om strijden. De bordjes geven een belangrijke waardering voor de excellentie van de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg. Ook Florence viel dit jaar weer in de prijzen en kreeg vier zilveren bordjes en zes bronzen bordjes.

 

Zilver en brons

De zilveren bordjes gingen naar onze woonzorglocaties Jonker Frans, Loosduinse Hof, Duinhage en Gulden Huis. De bronzen bordjes waren voor Oostduin, Houthaghe, CoornhertCentrum, Wijndaelercentrum, Dekkersduin en Uitzicht. Florence is bijzonder blij met deze mooie erkenning, omdat de restaurants belangrijke voorzieningen zijn in de verschillende wijken. Hier zijn bewoners en buurtbewoners elke dag van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd. Voor wie liever thuis eet, bezorgt Gewoon Lekker Thuis van Florence de heerlijke, gezonde maaltijden ook graag aan de deur.

 

Lustrumjaar

De Gouden Bordjes-competitie is een waardering voor de excellentie van de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg. De Gouden Bordjes zijn er om de instellingen continue te inspireren om de kwaliteit van het maaltijdaanbod te verbeteren. De Gouden Bordjes-competitie is in 2011 als initiatief opgestart en viert dit jaar het eerste lustrum in samenwerking met de Haagse Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) en andere professionals.

 

Mysterie guests

Met de competitie worden elk jaar vijftig zorginstellingen bezocht door mystery guests die de kwaliteit van de maaltijdvoorzieningen keuren. De verkiezing wordt uitgevoerd volgens het principe door ouderen voor ouderen. De mystery guests bestaan uit ouderen uit de wijk en regio die regelmatig eten of te gast zijn bij een van de woonzorgcentra. Zij beoordelen de locaties met cijfers aan de hand van een vragenlijst over voeding, hospitality en ambiance. Tien van de elf Haagse locaties van Florence kregen dit jaar dankzij hun waardering een bordje.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.