Wonen binnen onze zorgafdelingen

Veilig en beschermd wonen met de juiste zorg. Dat kunt u binnen ons woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Diverse vormen van zorg in De Mantel

Woonzorgcentrum De Mantel biedt zorg aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. Omdat het hierbij gaat om zwaardere zorgprofielen, werkt De Mantel samen met deskundigen en behandelaars van onder meer verpleeghuis Mariahoeve van Florence. Zo kunt u altijd rekenen op de juiste passende zorg bij uw specifieke zorgvraag.

Appartementen in Voorburg

Het woonzorgcentrum in Voorburg beschikt over tweekamerappartementen. Door de grootte zijn de appartementen ook zeer geschikt voor echtparen. Vanuit de woning heeft u aan de achterzijde uitzicht over de tuin en aan de voorzijde over het park. Alle appartementen zijn voorzien van een keukenblok, een balkon en een ruime badkamer met douche en toilet. U kunt daarnaast gebruikmaken van de diverse faciliteiten en activiteiten

Directe omgeving van woonzorgcentrum De Mantel

Direct aan woonzorgcentrum De Mantel grenst een klein winkelcentrum met een supermarkt en twee restaurants. Ook winkelcentrum Leidsenhage kunt u eenvoudig bereiken. De Mantel is goed bereikbaar via openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Naast het woonzorgcentrum ligt het grote appartementencomplex De Panden met aanleunwoningen. Als bewoner van Leidschendam-Voorburg kunt u altijd gebruikmaken van de diensten van woonzorgcentrum De Mantel, de ontmoetingscentra en van de thuiszorg van Florence.

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum De Mantel op de zorgafdelingen voor mensen met dementie gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie over woonzorgcentrum De Mantel

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.