Faciliteiten en activiteiten

Houdt u van gemak en gezelligheid? Dan zijn de faciliteiten en activiteiten van Dekkersduin voor u een mooie aanvulling.

Faciliteiten en activiteiten in Dekkersduin | Den Haag

Faciliteiten binnen woonzorgcentrum Dekkersduin

Woonzorgcentrum Dekkersduin biedt, naast het wonen binnen een zorgafdeling of het wonen in een van de huurappartementen, diverse faciliteiten en activiteiten:

  • Zo is er op de begane grond een ontmoetingsruimte waar gegeten kan worden. 
  • De ontmoetingsruimte is daarnaast een vrij te gebruiken plek binnen Dekkersduin, bijvoorbeeld om met andere bewoners een spelletje te doen of meerdere familieleden tegelijk te ontvangen.
  • Dekkersduin heeft twee binnentuinen, een voor de huurders en een voor de bewoners van de zorgafdelingen. Hier kunt u van de buitenlucht genieten en bij mooi weer in het zonnetje zitten.
  • Ook voor lichamelijke verzorging hoeft u de deur niet uit: op afspraak kunt u  gebruikmaken van de kapper, de schoonheidsspecialiste en de pedicure.

Activiteiten

Binnen Dekkersduin is er ook altijd wat te doen. Zo kunt u aanschuiven bij de spelletjesmiddag of gewoon een potje komen biljarten. Iedere vrijdagmiddag is er een happy hour. Voor de bewoners van onze zorgafdelingen organiseren we activiteiten binnen de huiskamers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten, activiteiten en de mogelijkheden van wonen in Dekkersduin? Neemt u dan contact op via info@florence.nl of via 070 - 754 00 00.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.