Wonen binnen onze zorgafdeling

Wanneer u zorg nodig heeft doordat u lichamelijke klachten of lichte dementie heeft, dan kunt u wonen binnen Duinhage.

Wonen binnen onze zorgafdeling

Eigen appartement met zorg op maat

Als bewoner beschikt u over een eigen appartement binnen de zorgafdeling van ons woonzorgcentrum Duinhage in Den Haag. U ontvangt daarbij de noodzakelijke verzorgingshuiszorg die wordt betaald vanuit uw zorgindicatie. Op de zorgafdeling bevinden zich twee huiskamers die dagelijks zijn geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Hier vinden regelmatig activiteiten plaats en wordt gezamenlijk gegeten. Natuurlijk kunt u als bewoner van onze zorgafdeling ook gebruikmaken, al dan niet onder begeleiding, van de overige faciliteiten en activiteiten binnen woonzorgcentrum Duinhage.

Directe omgeving woonzorgcentrum Duinhage

Woonzorgcentrum Duinhage is gevestigd aan de Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag in de groene wijk Bohemen in Segbroek. In de directe omgeving vindt u vele comfortabele bankjes waarop u even kunt uitrusten wanneer u een wandelingetje door de buurt maakt. Een gezellig winkelcentrum en het strand zijn op loopafstand. woonzorgcentrum Duinhage is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 23, bus 24 en RandstadRail 3. De haltes bevinden zich op vijf minuten loopafstand. Ook met de auto is het woonzorgcentrum goed te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Duinhage: belangrijke rol in de wijk

Omdat al onze woonzorgcentra de deuren open hebben staan voor mensen van buitenaf, speelt ook Duinhage een belangrijke verbindende rol in de wijk. Het is een plek waar mensen graag samen komen. Er worden veel activiteiten georganiseerd waaraan zowel de bewoners van woonzorgcentrum Duinhage als de wijkbewoners meedoen. Denkt u aan concerten, bloemschikken, gymnastiek, zingen, handwerken en koffieochtenden. Ook in het restaurant kan iedereen dagelijks terecht voor een kopje koffie of thee, een lunch of een diner.

Meer informatie woonzorgcentrum Duinhage

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.