Faciliteiten en activiteiten

Kunnen doen wat u leuk vindt. Dat staat voorop in Houthaghe. Graag vertellen wij u over de faciliteiten en activiteiten.

Faciliteiten en activiteiten | woonzorgcentrum Houthaghe | Loosduinen

Gezellige bistro en mooie omsloten tuin

De belangrijkste faciliteit van verpleeghuis Houthaghe is de gezellige bistro. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Alleen, samen met medebewoners en samen met uw naasten. Ook ontmoet u op deze plek bewoners van Houthaghe van andere woonafdelingen. De bistro wordt bezocht door mensen uit de wijk. Kortom, er is altijd iemand aanwezig om een gezellig praatje mee te maken. In de sfeervolle en levendige bistro kunt u bijvoorbeeld ook een spelletje doen of een boek lezen. Aan de bistro grenst onze mooie omsloten tuin. Bij mooi weer kunt u hier lekker van het zonnetje genieten. Voor de deur van Houthaghe ligt een jeu-de-boulesbaan. Daarvan mag u als bewoner van Houthaghe gebruikmaken.

Activiteiten op woonafdeling

Binnen de afdeling waar u woont, worden diverse activiteiten georganiseerd. Denkt u aan bingo spelen, film kijken, muziek luisteren of een workshop bloemschikken volgen. U kiest zelf waaraan u wilt meedoen. Heeft u andere hobby’s die u graag wilt beoefenen, dan kan dat natuurlijk. U leeft in Houthaghe uw leven op uw eigen manier. U doet wat u leuk vindt! Dat betekent dat we altijd rekening houden met uw persoonlijke wensen. Ideeën voor bepaalde activiteiten om samen met uw medebewoners te doen, kunt u aan ons doorgeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten en activiteiten binnen verpleeghuis Houthaghe in Den Haag? Neemt u dan contact op via info@florence.nl of via 070 - 754 60 00. Op de afdeling waar u woont, kunt u als bewoner altijd vragen om een overzicht van de komende activiteiten.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.