Faciliteiten en activiteiten

Binnen woonzorgcentrum Jonker Frans vindt u allerlei faciliteiten. Ook is er een rijk activiteitenprogramma. 

Faciliteiten en activiteiten | verzorgingshuis Jonker Frans | Den Haag

Gemak en gezelligheid, speciaal voor u

Om het u zo makkelijk en gezellig mogelijk te maken, zijn er binnen ons woonzorgcentrum Jonker Frans diverse faciliteiten en activiteiten. Hiervan kunt u als bewoner, en ook als wijkbewoner, gebruikmaken. Zit er een activiteit bij waaraan u wilt deelnemen, dan kunt u gezellig meedoen. Hieronder vindt u een overzicht van wat er allemaal te beleven is.

Overzicht faciliteiten Jonker Frans

  • Grand café/restaurant: in ons gezellige restaurant kunt u gebruikmaken van het ontbijt of een maaltijd. U kunt natuurlijk ook altijd even gezellig een kopje koffie of thee komen drinken in ons grand café. 
  • Binnentuin: bij mooi weer is het heerlijk toeven in onze grote binnentuin. De binnentuin leent zich perfect voor een klein ommetje of voor even lekker bewegen op een van de fitnessapparaten die er staan. 
  • Fitness- en oefenruimte: we hebben een eigen fitness- en oefenruimte waar u, al dan niet onder begeleiding, in beweging kunt zijn. Gewoon om uw conditie op peil te houden of om te revalideren.
  • Spirituele ruimte: wanneer u behoefte heeft aan rust en bezinning, dan kunt u zich terugtrekken in onze spirituele ruimte met stilteruimte. Doordat de stilteruimte aan de stiltetuin grenst, geeft deze plek precies wat u nodig heeft om even tot uzelf te komen.

  • Lounge en biljart: voor ontspanning is er binnen woonzorgcentrum Jonker Frans altijd plaats in de speciale lounge. Hier kunt u rustig uw krantje of uw boek lezen. Ook staat er een biljarttafel waarvan u kunt gebruikmaken.
  • Dagbesteding: bent u op zoek naar (meer) ondersteuning bij het indelen van uw dag, bijvoorbeeld omdat u vergeetachtig bent? Dan biedt de dagbesteding aan de Newtonstraat 600 of het ontmoetingscentrum in het Buurtcentrum de Regenvalk wellicht een uitkomst. Samen met andere (wijk)bewoners kunt u meedoen aan activiteiten met nét dat beetje meer ondersteuning. De dagbestedingsgroepen op de locatie Newtonstraat hebben van oudsher aandacht voor de Javaanse, Chinese en Hindoestaanse cultuur, gebruiken en taal. 

Activiteiten binnen ons woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Jonker Frans heeft een rijk activiteitenprogramma.  In het restaurant vinden regelmatig activiteiten en evenementen plaats en worden de feestdagen gevierd. U kunt onder meer onder begeleiding bewegen op muziek, fitnessen of bijvoorbeeld meedoen aan een lesje thai chi. Verder vindt er wekelijks een bingomiddag plaats en kunt u genieten van filmavonden en muziekoptredens. Bij de receptie kunnen ze u meer vertellen over wat er allemaal de komende tijd op het activiteitenprogramma staat.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de faciliteiten en het activiteitenprogramma binnen woonzorgcentrum Jonker Frans, loopt u dan lang bij de receptie. U kunt ook contact met ons opnemen via info@florence.nl of 070 - 754 11 11. Wij vertellen u graag meer.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.