Faciliteiten en activiteiten

In verpleeghuis Mariahoeve zijn diverse faciliteiten en activiteiten waarvan u als bewoner en wijkbewoner kunt gebruikmaken.

Faciliteiten en activiteiten | verpleeghuis Mariahoeve | Den Haag

Faciliteiten in verpleeghuis Mariahoeve 

Verpleeghuis Mariahoeve beschikt over de volgende faciliteiten:

 

  • Er is er een restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.
  • Heeft u zin om gezellig een kopje koffie of thee te drinken? Ook dat kan in ons sfeervolle grand café.
  • Bij mooi weer kunt u ook lekker buiten gaan zitten op het terras, of een wandelingetje maken in de tuin, die goed begaanbaar is met de rollator en de rolstoel.
  • Op afspraak kunt u langsgaan bij de kapper of pedicure.
  • Ook vindt u in ons verpleeghuis een gezellige thuisbioscoop. Hier worden regelmatig films vertoond.
  • In het gezellige tweedehandskledingwinkeltje Floortje kunt u terecht voor leuke en zeer betaalbare kleding.
  • De prachtige snoezelkamer staat ook tot uw beschikking. Dit is een ruimte waarin uw zintuigen met licht en geluid worden geprikkeld en u heerlijk zult kunnen ontspannen.

Wekelijkse activiteiten in Mariahoeve 

In de verschillende activiteitenruimten van verpleeghuis Mariahoeve kunt u meedoen aan wekelijkse activiteiten. Denkt u aan spelletjes doen, werken op de computer, karaoke, dansen, fitnessen, zwemmen, de krant lezen, naar muziek luisteren of creatief bezig zijn. Heeft u liever zin om niets te doen? Dat kan natuurlijk ook. Sommige activiteitenruimten zijn gericht op actieve bezigheden, andere ruimten juist op meer rust. U kunt hier dan ook op uw gemak een boek lezen of een praatje maken met andere (wijk)bewoners. Mariahoeve heeft een eigen dagbehandeling voor jonge mensen met dementie.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de faciliteiten en het activiteitenprogramma van verpleeghuis Mariahoeve loopt u dan gerust even langs bij de receptie aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag. E-mailen of bellen kan natuurlijk ook: info@florence.nl en 070 - 754 66 66.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.