Eten en ontmoeten in wijkrestaurant

Verzorgingshuis Adegeest in Voorschoten heeft een gezellig wijkrestaurant.

Restaurant in Voorschoten | Verzorginghuis Voorschoten

Restaurant is er voor iedereen

Het wijkrestaurant van Adegeest laat zien dat ons woonzorgcentrum letterlijk in de wijk staat. Deze gezellige eetgelegenheid is er namelijk niet alleen voor onze bewoners en cliënten, maar juist ook voor hun familieleden, vrienden én mensen uit de wijk.

Betaalbaar eten in Voorschoten

In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte.

Aandacht voor bezoekers

Iedereen wordt in het restaurant bediend. We hebben aandacht voor de bezoekers. Het moet voelen als een uitje, dat u, als u wilt, elke dag kunt maken. Regelmatig worden er thema-avonden gehouden en elke eerste vrijdag van de maand vindt er een Aanschuifdiner plaats. Zo kunt u niet alleen genieten van lekker eten, maar ook van de ontmoeting met andere mensen. Het restaurant is geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Lunchen kan tussen 12.00 en 14.00 uur en dineren tussen 17.00 en 18.30 uur. In het restaurant kunt u ook altijd uw verjaardag, jubileum of ander feestje vieren.

Meer informatie over wijkrestaurant Adegeest

Benieuwd naar wat u de komende tijd in het restaurant van Adegeest kunt eten? Bij de eetgelegenheid zelf kunt u kijken wat er de komende week op het menu staat. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het woonzorgcentrum Adegeest via 070 - 754 42 16 (bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur).