Faciliteiten en activiteiten

Woonzorgcentrum Oostduin biedt u diverse faciliteiten en leuke activiteiten. We vertellen u graag meer.

Faciliteiten en activiteiten | verzorgingshuis Oostduin | Den Haag

Vele faciliteiten: u hoeft in principe de deur niet uit

Als (tijdelijke) bewoner van woonzorgcentrum Oostduin hoeft u eigenlijk de deur niet uit. Binnen ons woonzorgcentrum vindt u diverse handige faciliteiten, waar ook wijkbewoners gebruik van maken. Woonzorgcentrum Oostduin beschikt over:

  • Een brasserie: lekker eten doet u in uw appartement of kamer, maar kan ook zeker in ons gezellige brasserie. Uw familie en vrienden zijn ook altijd welkom om een hapje mee te eten. U zult ook vele wijkbewoners in onze brasserie ontmoeten.
  • Een tuin met terras: met heerlijk weer kunt u lekker buiten zitten op ons terras of een wandelingetje maken door onze prachtige tuin.
  • Een logeerbed: deze kan op elke gewenste kamer worden neergezet.
  • Een bibliotheek: hier vindt u altijd een goed boek. De bibliotheek in Oostduin is een samenwerking met de Bibliotheek Den Haag.
  • Een winkel: voor al uw dagelijkse boodschappen.
  • Een kapper: hier kunt u op afspraak terecht.
  • Een pedicure: bij onze pedicure kunt u op afspraak u uw voeten laten verzorgen, ook voor de medische voet kunt u hier terecht voor de juiste pedicurebehandelingen.
  • Een fysiotherapiepraktijk: hier kunt u effectief kunt werken aan uw lichamelijke beperking.
  • Een geestelijk verzorger: voor als u begeleiding nodig heeft.
  • Een ontmoetingsruimte: hier kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken of genieten van een lekker drankje met een bijpassend hapje.

Heeft u iets te vieren? Onze brasserie (of eventueel het paviljoen) is een geschikte locatie. U kunt met de receptiemedewerker van de brasserie overleggen over de mogelijkheden. In woonzorgcentrum Oostduin weten we wat er nodig is om het leven aangenaam te maken.

Diverse activiteiten waaraan u kunt meedoen

Zo weten wij ook dat activiteiten goed zijn voor uw welzijn. U kunt binnen ons woonzorgcentrum meedoen aan diverse activiteiten, die in samenspraak met u worden georganiseerd. Op het programma staan onder meer schildercursussen, film- en muziekmiddagen en dagjes uit. Daarnaast kunt naar een diensten toe in de kerken in de directe omgeving van Oostduin. Vervoer kan worden geregeld.

Oostduin is Buurthuis van de Toekomst

Oostduin is ook een zogeheten Buurthuis van de Toekomst. Dat houdt in dat Florence het woonzorgcentrum deelt met andere organisaties in de wijk. Op die manier wordt er samengewerkt aan leuke activiteiten. Door een Buurthuis van de Toekomst te zijn is ons woonzorgcentrum nog meer een plek waar mensen samenkomen voor een praatje, een cursus of een leuke muziekmiddag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten of activiteiten van woonzorgcentrum Oostduin? Loopt u dan gerust langs bij onze receptie. U vindt Oostduin aan de Goetlijfstraat 5 in Den Haag. U kunt natuurlijk ook altijd e-mailen of bellen. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 754 05 55.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.