Tijdelijk verblijf met zorg in Oostduin

Zou u tijdelijk bij ons willen verblijven? Bijvoorbeeld omdat u herstellende bent van een ziekte? Dat kan!

Tijdelijk verblijf met zorg | verzorgingshuis Oostduin | Benoordenhout in Den Haag

Tijdelijk verblijf met zorg in Benoordenhout Den Haag

Oostduin biedt u de zorg die u nodig heeft. U kunt bij ons altijd terecht wanneer u tijdelijk wilt verblijven in een woonzorgcentrum. Een tijdelijk verblijf met zorg kan de uitkomst bieden wanneer het voor u even niet zo makkelijk is om zelfstandig thuis te wonen. Dan kan bijvoorbeeld zijn als u net een ziekenhuisopname achter de rug heeft. Andere gasten kiezen voor een tijdelijke opname met zorg in woonzorgcentrum Oostduin, omdat hun mantelzorger even niet beschikbaar is door bijvoorbeeld vakantie. Of ze willen hun mantelzorger voor een bepaalde periode ontlasten. Wat uw reden ook is, woonzorgcentrum Oostduin is er voor u.

Verblijf met zorg in comfortabele woonzorgstudio

Wanneer u tijdelijk in woonzorgcentrum Oostduin komt wonen, verblijft u in een comfortabele woonzorgstudio. Het appartement is van alle gemakken voorzien. U ontvangt in uw woonzorgstudio de zorg die u nodig heeft. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd, al dan niet onder begeleiding, gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten van ons woonzorgcentrum. Wij maken uw verblijf graag zo zorgzaam en aangenaam mogelijk.

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum Oostduin gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heeft u interesse in een tijdelijk verblijf in ons woonzorgcentrum Oostduin in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 754 05 55. Wij kunnen de kosten voor u in kaart brengen. Voor een tijdelijk verblijf is er geen wachtlijst. Wilt u permanent bewoner worden van woonzorgcentrum Oostduin? Leest u dan meer over deze mogelijkheden.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.