Faciliteiten en activiteiten

Woonzorgcentrum Steenvoorde beschikt over vele faciliteiten. Voor de bewoners die woonachtig zijn binnen woonzorgcentrum Steenvoorde vinden er ook dagelijks activiteiten plaats

Faciliteiten en activiteiten | woonzorgcentrum Steenvoorde | Rijswijk

Faciliteiten binnen ons woonzorgcentrum

De faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde staan allemaal tot uw beschikking als u bij ons woont. Natuurlijk kunt u ook als wijkbewoner langskomen. Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk is er voor iedereen. Een overzicht van de faciliteiten:

  • een sfeervol restaurant, waar u zowel in de middag of avond van een warme maaltijd kunt genieten;
  • een theater waar regelmatig muziek- en theatervoorstellingen worden gehouden; 

Let op: deze activiteiten in ons theater zijn alleen toegankelijk voor bewoners die woonachtig zijn in woonzorgcentrum Steenvoorde.

Activiteiten: altijd wat te doen

Binnen ons woonzorgcentrum is er altijd wel wat te doen. Voor de bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde is een rijk activiteitenprogramma. Samen met u kijken de medewerkers welzijn aan welke activiteiten u, als bewoner, kunt deelnemen.

Activiteiten voor als u komt te  wonen in de flat Boogvoorde?

Vindt u het leuk om een dagje weg te gaan? Houdt u van theater en muziek? Of misschien van een wandeling door de natuur of een luxe lunch? Speciaal voor u organiseert de FlorencePas regelmatig leuke, gezellige en betaalbare uitstapjes. 

Hierover leest u meer op de pagina 'Eropuit met de Florencepas'

U kunt tegen betaling ook deelnemen aan verschillende activiteiten binnen Steenvoorde. Deze activiteiten worden aangekondigd via flyers op het prikbord van Boogvoorde en bij de receptie van Steenvoorde. Er zijn een beperkt aantal plaatsen per activiteit. Wilt u meedoen? Meld u dan een week van tevoren aan bij de receptie.

Dagactiviteiten in Rijswijk

Binnen de gemeente Rijswijk kunt u ook op andere plekken meedoen aan dagactiviteiten. Zo is er het Ontmoetingscentrum Rijswijk. Hier kunt op drie locaties terecht als u (beginnende) dementie heeft.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.