Wonen binnen onze zorgafdelingen

Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk biedt zorg aan mensen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke ziektes.

Wonen met zorg | zorgafdelingen verzorgingshuis Rijswijk | Florence

Wonen met zorg op maat

Voor wie daardoor het zelfstandig wonen niet meer van zelf gaat, biedt het woonzorgcentrum een nieuwe beschermde woonomgeving. U woont in een comfortabel appartement op een van de zorgafdelingen. Steenvoorde beschikt over meerdere zorgafdelingen, waarvan er één gesloten is. U ontvangt op alle zorgafdelingen zorg op maat, gebaseerd op uw zorgindicatie en uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten en activiteiten waarvan u als bewoner kunt gebruikmaken, al dan niet onder begeleiding. Florence wil graag dat u zoveel mogelijk de regie heeft over uw eigen leven en uw leven kunt blijven leiden zoals u dat gewend bent.   

Omgeving en bereikbaarheid Steenvoorde

Woonzorgcentrum Steenvoorde ligt midden in de wijk Steenvoorde in Rijswijk. Dichtbij vindt u het gezellige Bogaard Stadscentrum, een eigentijds levendig stadscentrum. Woonzorgcentrum Steenvoorde is gevestigd aan de Generaal Spoorlaan 62 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor Steenvoorde is er parkeergelegenheid. Let op: Op het terrein van Steenvoorde geldt betaald parkeren.

Kosten wonen en zorg 

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer over een verblijf binnen woonzorgcentrum Steenvoorde. 

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum Steenvoorde gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie over woonzorgcentrum Steenvoorde

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.