Faciliteiten en activiteiten

Voor veel zaken hoeft u als bewoner van woonzorgcentrum Vredenburch de deur niet uit. U vindt alles gewoon thuis.

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten binnen ons woonzorgcentrum 

De faciliteiten van woonzorgcentrum Vredenburch maken het u als (tijdelijke) bewoner allemaal net even wat makkelijker, gezelliger en comfortabeler. Ook wijkbewoners maken gebruik van de diverse faciliteiten. Zo vindt u in Vredenburch onder meer:

 

  • een licht en royaal restaurant, waar wij u en andere inwoners van Rijswijk van harte welkom heten. Het restaurant heeft in de zomer een naastgelegen terras;
  • een kapsalon;
  • een pedicure;
  • een multifunctionele ruimte met daarin een bibliotheek;
  • een gezondheidscentrum met een huisarts, een fysiotherapeut en een apotheek;
  • en een winkel waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschapjes.

Activiteiten: uitgebreid programma 

Elke maand wordt er binnen woonzorgcentrum Vredenburch een activiteitenkalender opgesteld. Die is elke maand weer verrassend veelzijdig. U kunt rekenen op bingomiddagen, muziekmiddagen, modeshows, bloemschikworkshops, optredens, spelletjes- en handwerkbijeenkomsten. Binnen ons woonzorgcentrum zult u zich dus niet snel vervelen. Het leuke van het uitgebreide activiteitenprogramma is dat er ook wijkbewoners meedoen. Zo leert u ook andere mensen kennen. Heeft u zelf een idee voor een leuke activiteit? Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Meer informatie

Bij de receptie van woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk aan het Van Vredenburchplantsoen 1 kunt u altijd navragen wat de komende activiteiten zijn. U kunt contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 754 53 00.

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.