‘Blije mensen, daar doen we het voor’

Wilt u op familiebezoek of  naar de kapper, maar heeft u geen vervoer?  Hofstadtax brengt en haalt u op. Daniël van den Berg vertelt meer.

‘Blije mensen, daar doen we het voor’

Veilig en droog

Daniël vertelt dat de chauffeurs bij Hofstadtax heel servicegericht zijn: “Mensen kunnen op ons rekenen. Bovendien vinden we het belangrijk om onze passagiers op hun gemak te stellen. Zo helpen we hen met in- en uitstappen, dragen hun tassen en wachten tot ze binnen zijn op hun bestemming. We willen graag dat ze zich prettig bij ons voelen.” De reacties van klanten zijn dan ook positief: “Vorige week nog was er een klant die naar het danstheater wilde. Het regende hard en hij vond het fijn dat we hem veilig en droog van deur tot deur hebben gebracht. Blije mensen, daar doen we het voor!”

Korting met uw FlorencePas

Hofstadtax werkt samen met de FlorencePas. Houders van de pas krijgen daarom korting, vertelt Daniël: “Om precies te zijn 10 procent korting op het reguliere tarief. Als ze ons bellen, hoeven ze alleen maar te zeggen dat ze een FlorencePas hebben. En ze moeten de pas bij het instappen even aan de chauffeur laten zien.” Voor mensen die regelmatig gebruikmaken van Hofstadtax is het voordelig om een jaarabonnement af te sluiten. Daniël: “Daarmee kunnen ze gebruikmaken van taxivervoer tegen een vaste prijs die 20 tot 50 procent lager ligt dan die van een gewone rit.” FlorencePas-houders krijgen 50 procent korting op het abonnement: daarvoor betalen ze maar 10 euro in plaats van 20 euro. Daniel: “Zo betalen mensen nooit te veel voor een fijne rit. Mooi toch?” Kijk voor meer informatie bij vervoer van en naar huis van de FlorencePas.