‘Eén telefoontje en het is geregeld’

Mevrouw Van Wijk is 86 jaar en maakt gebruik van de boodschappenservice aan huis. Ze vertelt u graag meer.

‘Eén telefoontje en het is geregeld’

Alles wordt thuisgebracht

“Ik woon al meer dan vijftien jaar in Duivenvoorde in Leidschendam. Vroeger ging ik zelf op pad om mijn boodschappen te doen, maar ik loop nu met een rollator. Dan is boodschappen doen niet zo heel makkelijk meer. Tassen vol krijg ik niet meer meegesjouwd. Maar de winkel waar ik altijd kwam, Versmarkt Vreeburg, biedt daarvoor echt de ideale oplossing. Ik kan de boodschappen gewoon telefonisch bestellen. Warme maaltijden, brood, sap en lekker broodbeleg. Ik geef alles door en het wordt allemaal door een chauffeur bij mij thuisgebracht. Dat is ongelooflijk comfortabel.

Een fijne oplossing

"De chauffeur kent mij al. Het is een aardige man en we maken altijd even een praatje, zoals ik in de winkel ook altijd deed. De boodschappen kunnen ook via internet worden besteld. Ik weet zelf niet hoe dat werkt, maar mijn dochter doet dat wel eens voor me. De boodschappendienst is echt een fijne oplossing! Nu ga ik er nog steeds opuit, maar niet meer voor de boodschappen. Eén telefoontje en het is geregeld.”

Meer informatie over boodschappen aan huis

Wilt u zelf ook gebruikmaken van de boodschappenservice aan huis? Hier vindt u meer informatie over deze handige service.