'Had ik dit maar eerder gedaan’

Het kraken van de trap, het tikken van een klok of vogeltjes. Veel mensen met gehoorproblemen missen dagelijkse geluiden. 

'Had ik dit maar eerder gedaan’

Hooroplossingen

“Slechthorendheid kan de kwaliteit van leven behoorlijk verminderen” vertelt Shirley. “Mensen hebben bijvoorbeeld moeite om deel te nemen aan een gesprek, zeker als er achtergrondgeluiden zijn. Erg vervelend en niet nodig, want er is tegenwoordig zóveel mogelijk op het gebied van hooroplossingen. Bovendien zijn veel gehoorapparaten tegenwoordig klein en modern.”

 

Gehoortest bij u thuis

Oorwerk werkt samen met de FlorencePas. Op vertoon van de FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten als de audicien u thuis bezoekt. “Alles wat we in onze vestigingen aanbieden, kunnen we ook bij onze klanten thuis bieden”, vertelt Shirley. “We nemen dan onze mobiele apparatuur mee. We nemen altijd uitgebreid de tijd om tot een juiste oplossing te komen. Bij nieuwe klanten stellen we vragen over de aanleiding van de gehoorproblemen, kijken we in het oor en doen we natuurlijk een hoortest. We laten klanten ook altijd een hooroplossing ervaren. Hiermee geven we een stukje beleving mee.”

 

Maatwerk

De audiciens van Oorwerk bieden maatwerk. Shirley: “We geven al onze klanten altijd goed advies over welke hooroplossing het beste bij ze past: dat is afhankelijk van het gehoorverlies en problematiek. Wanneer de klant voor een hooroplossing heeft gekozen, dan wordt deze op maat gemaakt en ingesteld. De klant krijgt de gelegenheid om de hooroplossing uitgebreid uit te proberen gedurende de ervaringsperiode. Vaak horen we na afloop dat mensen beseffen wat ze allemaal gemist hebben. Dan zeggen ze: 'Had ik dat maar eerder gedaan!'" 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.