'Ik zorg voor mensen én hun voeten'

Pedicure Romina Nooijen-Goijla komt al heel lang bij een groot aantal FlorencePashouders thuis. 

Pedicure Romina Nooijen-Goijla: 'Ik ben graag zorgzaam, voor mensen én hun voeten'

Comfortabele oplossing

Pedicure Romina Nooijen-Goijla (47) weet als geen ander hoe belangrijk de zorg voor uw voeten is. Omdat ze diabetes heeft, komt ze zelf al lange tijd bij de pedicure. Die positieve ervaring deed haar besluiten zelf ook pedicure te worden. Ze voltooide de pedicure-opleiding, specialiseerde zich in de diabetische, reumatische en medische voet en komt bij vele mensen thuis. “Steeds meer mensen blijven langer zelfstandig thuiswonen. Vaak gaat het lopen minder goed en kunnen ze niet meer zelfstandig naar de pedicure. Door bij hen thuis langs te komen, bied ik ze een comfortabele oplossing. Ze hoeven alleen maar een afspraak te maken. Ik zorg graag voor mensen en hun voeten.”

Voetverzorging is belangrijk

Romina is blij dat haar klanten de moeite nemen hun voeten te laten verzorgen. “Onze voeten zijn ongelooflijk belangrijk. Ze dragen ons heel hun leven en toch vergeten we ze meestal. Veel mensen hebben daardoor onnodige voetproblemen, denk aan eelt, ingegroeide teennagels, kloven of likdoorns. Het zijn ongemakken waar we ons voor schamen, maar dat is niet nodig. Regelmatig je voeten laten behandelen zorgt voor verlichting en minder pijnlijke en vermoeide voeten.”

Medische voet

Zeker voor mensen met een medische voet is een pedicurebehandeling volgens Romina van groot belang. “Als diabeet heb je soms geen gevoel in je voeten. Dat is gevaarlijk. Denk maar aan een steentje in je schoen dat je niet voelt. Zelf heb ik ooit een stukje glas in mijn voet gehad. Ik had op vakantie op slippers gelopen. Toen ik erachter kwam, had ik al een wond.”

Fijn en verzorgd

Romina neemt alle benodigdheden voor de pedicurebehandeling zelf mee. “De klant hoeft alleen maar een goede stoel te regelen om comfortabel op te zitten. En een stoeltje voor mij. Op een eerste afspraak neem ik een uur de tijd om de voeten te bekijken en de behandeling te bespreken. Een pedicurebehandeling duurt gemiddeld een half uur en gaat van eelt en likdoorns verwijderen tot nagelverzorging en voetmassages voor een betere doorbloeding. Dat alles met als resultaat dat de voeten gegarandeerd fijn en verzorgd aanvoelen.”

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.