‘Keurig werk geleverd!’

Mevrouw Verburg (81) deed een beroep op Onze Klusvrouw in de Zorg. Ze vertelt u graag over haar ervaring.

‘Keurig werk geleverd!’

Overal een oplossing voor

Moet er een lamp of schilderij worden opgehangen? Wilt u de muur in de woonkamer een ander kleurtje geven? Of heeft uw schuur misschien een opruimbeurt nodig? Bij alle kleinere klussen kunt u de hulp inschakelen van Alexandra Goes. Zij is de klusvrouw van de FlorencePas. Mevrouw Verburg (81) deed onlangs een beroep op haar: “Alexandra heeft overal een oplossing voor!”

Het ziet er mooi uit

“Mijn man is 89. Hij is slecht ter been en slechthorend. Voor zijn veiligheid heb ik Alexandra gevraagd een aantal beugels te plaatsen: bij het bed, de trap en in de douche. Daar kan hij zich dan goed aan vasthouden. Alexandra heeft keurig werk geleverd. Het ziet er mooi uit. We wonen in een eengezinswoning en we hopen dat we met dit soort aanpassingen nog lang hier kunnen blijven. We maken het onszelf met deze beugels iets makkelijker en veiliger.”

Creatieve aanpak

“Alexandra denkt overigens heel goed mee. Ze komt met creatieve oplossingen. Zo moest ze bij het bed een beugel plaatsen op een smalle plint. Daar heeft ze iets heel handigs op bedacht. Verder is ze een heel prettige vrouw: opgewekt en humoristisch. Ik heb haar diensten al bij verschillende mensen aangeprezen. Ook mijn man is tevreden. In eerste instantie zei hij: ‘Moet dat nou allemaal?’ Maar nu maakt hij dankbaar gebruik van de beugels. Kortom: ik ben enthousiast en ik zou Alexandra zo weer inschakelen!”

Meer informatie over Onze Klusvrouw in de Zorg

Wilt u meer weten over Onze Klusvrouw in de Zorg. Hier vindt u meer informatie.