'Net zo lang passen totdat het goed zit’

Annelies Duijvestein is eigenaar van Coja, een speciaalzaak voor lingerie, bad- en nachtkleding en elastische kousen.

Eigenaar Coja Annelies Duivesteijn: ‘Net zo lang passen totdat het goed zit’

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en een perfecte pasvorm staan bij Coja bovenaan. De Rijswijkse speciaalzaak voor lingerie, bad- en nachtkleding en elastische kousen richt zich vooral op ouderen en op mensen die een borstoperatie hebben ondergaan. Annelies Duijvestein is eigenaar van het tachtig jaar oude familiebedrijf.

40-pluswinkel

“We noemen onszelf de 40-pluswinkel. We verkopen niet de nieuwste mode, maar de ouderwetse doorknooppyjama’s, step-ins en corselets, modern-klassiek nachtgoed, de wat degelijker badpakken. En gewone lingerie, maar wel ook grote maten, die lopen tot K. Sinds kort hebben we ook panty’s tot maat 60. Kortom, voor ieder wat wils”, vertelt Annelies.

Discreet aanmeten

Daarnaast verkoopt Coja medische lingerie en elastische kousen. “Oudere dames laten na een operatie meestal geen borstreconstructie meer uitvoeren, maar kiezen voor een prothese. We hebben hier een apart gedeelte om protheses discreet aan te meten. Dat hebben we ook voor de elastische kousen. Die verschillen per been. Een rondbrei - zonder naad - of een vlakbrei - met naad: dat is afhankelijk van de vorm van het been en de indicatie van de arts. Mensen komen hier, maar alleen als iemand bijvoorbeeld bedlegerig is of in een rolstoel zit, meten we de kousen thuis aan.”

Op het gemak passen

Coja geeft altijd persoonlijke hulp. Annelies: “We gaan met een mevrouw de paskamer in, horen wat zij wil, zoeken die kleding erbij en gaan dan lekker op ons gemak passen. Net zo lang totdat het goed zit. Voor kousen kun je bij ons ’s ochtends zonder afspraak terecht, met het recept van de arts en de verzekeringspapieren. De verzekering regelen wij helemaal voor de klant. Na het aanmeten duurt het hooguit een week voordat de kousen binnen zijn. Dan passen we ze ook aan.”

Leuk vak

Annelies staat al bijna veertig jaar in de winkel, die ze overnam van haar ouders. “Mijn wieg stond in de paskamer. Ik ben erin gegroeid, heb mijn diploma’s gehaald en ben verdergegaan. Nu ben ik compressietherapeut en mammacare-adviseuse. Het is een leuk vak en dankbaar werk. Je maakt mensen blij, ze gaan met een goed gevoel de deur uit.”

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.