Mantelzorger aan huis

Kunt u hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het koken? Of wilt u met iemand een wandeling maken? Saar aan Huis komt graag bij u langs.

Mantelzorger aan huis | FlorencePas

Particuliere mantelzorgondersteuning

Saar aan Huis is een landelijke particuliere mantelzorgorganisatie die senioren allerlei vormen van ondersteuning biedt om zo lang mogelijk onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen. Het kan gaan om licht huishoudelijk werk, doen van boodschappen, koken, wandelen, begeleiding bij doktersbezoek, het doen van een spelletje of het voeren van een goed gesprek.

Vaste persoon als ‘mantelzorger’

U krijgt altijd hulp van dezelfde ‘Saar’ op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. De organisatie Saar aan Huis bekijkt samen met u welke medewerker het beste bij u past. Bij Saar aan Huis werken voornamelijk vrouwen van boven de 40 jaar met ervaring in het contact met senioren. Ze zijn stuk voor stuk betrokken en gemotiveerd.

Betaalbare mantelzorg met en zonder zorgindicatie

U kunt uw eigen Saar financieren uit uw Persoonsgebonden budget (PGB) of vanuit uw Wmo- of Wlz-indicatie (Wet op maatschappelijke ondersteuning of Wet langdurige zorg). Natuurlijk kunt u ook particulier een Saar inhuren. Het tarief is vanaf 23 euro per uur, afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op de uurprijs. Saar aan Huis komt in de gehele regio. Voor het maken met een afspraak belt u met Yvonne Koot via 06 - 22 98 11 24 (regio Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar) of Nicole Verduijn via 06 – 15 32 96 69 (regio Leiden en Voorschoten). Kijkt u ook eens op de website www.saaraanhuis.nl.

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.