Werken naast je studie: Bijbaan in de zorg

Ben jij een student in de zorg en ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Ben jij enthousiast en werk je zorgvuldig? Kom dan bij Florence werken, bekijk onze vacatures voor leerling verzorgende en verpleegkundigen. Voor de weekenden en tijdens de vakantieperiodes zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's, die graag relevante werkervaring willen op doen!

Bekijk vacatures
Mariahoeve_4511

Werken als leerling bij Florence

Bij Florence maak je deel uit van een team met betrokken collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze cliënten. Je komt te werken bij één van onze gezellige thuiszorg teams. Je bent betrokken en verantwoordelijk voor de zorg rondom onze cliënten. Als zorg student verzorgende of verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de lessen kunt gebruiken en die later weer van pas komen bij je toekomstige baan!

Duinstede_4960

Vereisten voor een bijbaan in de zorg

Florence heeft verschillende mogelijkheden om als leerling verzorgende of verpleegkundige te werken als een bijbaan. Een van de vereisten is dat je tweede jaar afgerond heb en een opleiding volgt als verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4. Daarnaast moet je kunnen aan tonen dat stage(s) en leerjaren met een voldoende zijn afgerond, meer ervaring is dan ook niet nodig. Je hebt eigen vervoer (auto, fiets of scooter) en je bent flexibel beschikbaar in de weekenden en schoolvakanties.

Mariahoeve_4756

Soliciteer bij Florence

Florence biedt ondersteuning bij jouw leerproces waarin jij je kunt ontwikkelen in het vak van verzorgende of verpleegkundige. Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk een verschil kunt maken, solliciteer dan op onze leerling vacatures en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

 

Bekijk vacatures

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!