Stage lopen in de ouderenzorg

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bij Florence hebben wij regelmatig interessante stageplaatsen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten. We bieden ook stageplaatsen op het gebied van facilitair, administratie en horeca. Een maatschappelijke stage lopen kan ook altijd!

Stage lopen in de thuiszorg of binnen zorglocatie

De stageplaatsen binnen Florence zijn heel divers. Je kunt ervaring opdoen binnen de thuiszorg of bij een van de woonzorgcentra of verpleeghuizen. Een combinatie is ook mogelijk, afhankelijk van de duur van jouw stage in de ouderenzorg. Ben je niet bezig met een zorgopleiding, maar zou je wel graag stage willen lopen in de ouderenzorg? We bieden stageplaatsen aan studenten van technische, administratieve en horeca-opleidingen. Ook hebben we mogelijkheden voor het doen van een maatschappelijke stage, die je vaak doet vanuit het middelbaar onderwijs.

Waarom stage lopen bij ons?

Omdat…

  • je daarmee stage loopt in de top van de ouderenzorg. Wij hebben de meeste specialismen en innovatieve behandelmethoden in huis;
  • je altijd stage loopt in een deskundig zorgteam dat je met open armen ontvangt. Elke team heeft een eigen stagebegeleider die samen met jou een plan opstelt;
  • je misschien na je stage meteen een interessante werkplek hebt.

 

Kom stage lopen bij Florence!

  • We werken voor de stageplaatsen samen met ROC Mondriaan, mboRijnland, Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden. Zit je op een van deze scholen en wil je graag stage lopen in de ouderenzorg? Geef dit dan aan bij de stagecoördinator van je school.
  • Ben je geen student van een van de genoemde scholen en wil je toch bij ons stage lopen? Kijk dan bij de vacatures. Misschien is er toch een stageplaats voor je beschikbaar.
  • Voor een maatschappelijke stage neem je rechtstreeks contact op met een van de locaties van Florence.
  • Stel ook een vacature-alarm in. Zo mis je jouw kans niet om in de top van de ouderenzorg stage te lopen!

Vacature alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature alarm in!