Zorgarrangement Veilig Wonen

Thuis wilt u zich veilig voelen. Het arrangement Veilig Wonen van de FlorencePas biedt u daarvoor optimale zekerheid.

Zorgarrangement Veilig Wonen

Veilig Wonen, een veilig gevoel

U wilt een woning die brandveilig is, waar inbrekers moeilijk binnenkomen en waar u weinig risico loopt op vallen en andere ongelukken. Die krijgt u met het zorgarrangement Veilig Wonen van de FlorencePas. Het zorgarrangement bestaat uit de Veilig Wonen check en een assortiment optioneel aan te schaffen veiligheidsproducten. Onze Klusvrouw in de Zorg komt bij u thuis en doorloopt samen met u een lijst met ongeveer vijftig punten op het gebied van valgevaar, brandveiligheid en inbraakpreventie. Is de verlichting goed, liggen er kleedjes gevaarlijk los, waar zitten de brandmelders, is uw voordeur veilig? Na afloop ontvangt u van haar een adviesrapport. Desgewenst kunt u veiligheidsproducten bij Onze Klusvrouw in de Zorg aanschaffen, die zij direct bij u installeert.

Aanvragen arrangement Veilig Wonen

Heeft u interesse in het zorgarrangement Veilig Wonen of wilt u meer informatie? Met de FlorencePas betaalt u 49 euro. U betaalt geen voorrijkosten. Als u na de Veilig Wonen Check een of meer veiligheidsproducten bij Onze Klusvrouw in de Zorg koopt, krijgt u 10 procent korting. U kunt het zorgarrangement aanvragen bij de FlorencePas via 070 - 41 31 000 of florencepas@florence.nl

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 25,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.