Nieuws

Bij Florence is er 24 uur per dag, zeven dagen per week bedrijvigheid. We kunnen dus wel zeggen dat er altijd wat gebeurt. De bijzondere momenten delen wij graag met u. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Soms kan dat over een toevoeging in ons aanbod gaan. Een andere keer laten we zien hoe wij mensen ondersteunen bij het leven leiden dat hun lief is. Ook vindt u hier aankondigingen van bijeenkomsten die wellicht voor u als (toekomstige) cliënt of manterzorger van belang kunnen zijn. Wilt u meer weten over een nieuwsbericht dat u leest? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Alzheimer Café feestelijk van start in Rijswijk

Het Alzheimer Café is terug van weggeweest. Deze maandelijkse ontmoetingsplek voor iedereen met een vorm van dementie, hun naasten en belangstellenden, werd vorige week dinsdag op feestelijke wijze heropend in wijkcentrum Stervoorde. Wethouder Gijs van Malsen, bestuurders Ellen Maat namens Florence, Henriëtte Bertels namens Cardia en Mieke Ruigrok van Welzijn Rijswijk waren erbij, evenals Gert...

Meer informatie

Start activiteiten over en voor geheugen(klachten)

Woensdag 14 februari tussen 10-12 uur kunt u in wijkcentrum Oranjehoek te Voorburg (ingang Oosteinde) informatie krijgen over nieuwe activiteiten voor mensen met geheugenklachten uit Leidschendam-Voorburg. Tijdens deze koffieochtend vertellen mensen van WZH, Florence en Woej over het geheugenspreekuur en de Studiekring die gaan starten. U bent welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of...

Meer informatie

Koffie in restaurant Steenvoorde

In De Telegraaf en het AD zijn berichten geplaatst over het zelf moeten betalen van koffie door bewoners in het restaurant van Steenvoorde. Graag geven we hierop een toelichting. In het verpleeghuis Steenvoorde – waarin ook een restaurant zit - wonen bewoners met een zorgindicatie voor 24/7-zorg. Voor deze bewoners is er niets veranderd. Natuurlijk krijgen zij gratis koffie.

Meer informatie

Wonen met een plus

In Rijswijk zijn we gestart met “Wonen met een plus”.  Samen met de bewoners hebben wethouder Gijs van Malsen, Rob ten Broeke van Rijswijk Wonen, Martijn Verbeek van Florence en Annet Gieszen van Welzijn Rijswijk op donderdag 18 januari het startsein gegeven.

Meer informatie