Gezondheid

Soms heeft u hulp in huis nodig of extra medische zorg of hulpmiddelen. Mogelijk bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekaar. U regelt alles voor uw gezondheid eenvoudig met uw FlorencePas. Kunt u tijdelijk niet thuis verblijven omdat u zorg nodig heeft? Ook dan is Florence er voor u!

Gemak met uw FlorencePas
Gezondheidscheck in Rijswijk

Gezondheidscheck in Rijswijk

FlorencePas-houders die in Rijswijk wonen, komen in aanmerking voor een gratis gezondheidscheck.
Logeren in Duinhage en Uitzicht | FlorencePas

Logeren in Duinhage en Uitzicht

Met uw FlorencePas kunt u binnen de woonzorglocaties Duinhage en Uitzicht comfortabel en extra voordelig verblijven. Bijvoorbeeld wanneer u uw mantelzorger wilt ontlasten of omdat u in een zorgzame omgeving wilt herstellen van een operatie.
Medische lingerie | FlorencePas

Medische lingerie

Wanneer u speciale lingerie nodig heeft om medische redenen, kunt u met uw FlorencePas bij twee vertrouwde adressen langsgaan. Natuurlijk vindt u hier ook de standaardlingerie.
Particuliere huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Met de FlorencePas regelt u simpel en snel huishoudelijke hulp.
Particuliere verzorging en verpleging

Particuliere verzorging en verpleging

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra verzorging of verpleging nodig heeft. De FlorencePas werkt daarom samen Florence Allure.
Verpleegartikelen en hulpmiddelen| FlorencePas

Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Verpleegartikelen en hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. Vaak maken ze uw leven eenvoudiger en comfortabeler. De FlorencePas werkt samen met Vegro.
Vervoer | FlorencePas

Vervoer van en naar huis

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig betaalbaar vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.
Zorghotel | tijdelijke zorg | FlorencePas

Zorghotels

Florence biedt uitkomst wanneer u een aantal nachten niet thuis kunt slapen en zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat uw mantelzorger op vakantie gaat of omdat u net een operatie heeft ondergaan. U kunt dan terecht in een van onze zorghotels.
Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft voor u afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u vertrouwd, eenvoudig en met extra voordeel een zorgverzekering afsluiten.
Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen is goed voor de gezondheid. Zwemmen ontspant uw geest, verbetert uw conditie en maakt (pijnlijke) spieren soepel. Met uw FlorencePas kunt u voordelig komen zwemmen in zwembad Steenvoorde in Rijswijk.