Zorgverzekeringen: advies over positief en gezond leven

De FlorencePas heeft afspraken met twee zorgverzekeraars. Daarmee kunt u met voordeel een verzekering afsluiten. En er is meer!

Zorgverzekering met de FlorencePas | Florence

Gratis advies over positief en gezond leven

Zorgverzekeraar Menzis vindt het belangrijk om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht is de positieve kracht van gezond leven. Naast het regelen van een zorgverzekering kunt u bij Menzis terecht als u vragen heeft over gezond(er) leven. Menzis biedt het gratis online gezondheidsprogramma SamenGezond! Dat is bedoeld als steuntje in de rug voor wie aan de slag wil met zijn leefstijl. Geheel vrijblijvend. U hoeft niet bij Menzis verzekerd te zijn of na een jaar te betalen. SamenGezond geeft bruikbare tips en coaching, afgestemd op uw persoonlijke situatie, interesses en doelen. Menzis werkt voor SamenGezond samen met onder andere de Hartstichting, het Voedingscentrum en het Kenniscentrum Sport & Bewegen. Ook u kunt gebruikmaken van het gezondheisprogramma. U kunt onder meer:

  • gratis advies krijgen van de Leefkrachtadviseur;
  • de online zelfhulpmodule ‘mantelzorg’ volgen. Daarmee wordt gewerkt aan een gezonde balans tussen ‘zorgen voor een ander’ en ‘zorgen voor uzelf’. 

Meer informatie Menzis

Met uw FlorencePas ontvangt u 5 procent korting op de basisverzekering en 7 procent korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nlwww.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is 57738.

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Ook bij Zorg en Zekerheid bent u als FlorencePashouder van harte welkom. Deze zorgverzekeraar accepteert u altijd als nieuwe verzekerde. Dit geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Met een aanvullende verzekering kunt u  gebruikmaken van de gratis GeZZond Check. Dit is een korte, deskundige beoordeling van uw gezondheid. Op basis van de resultaten, krijgt u persoonlijk advies over uw gezondheid en leefpatroon. Speciaal voor 60-plussers biedt Zorg en Zekerheid ook de De AV-Plus. Dit is een aanvullende verzekering zonder vergoeding voor geboortezorg of anticonceptie.

Meer informatie Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid krijgt u met uw FlorencePas 2 procent korting op de Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij Polis. Daarnaast krijgt u 7 procent korting op verschillende aanvullende verzekeringen. Als u online via MijnZZ een aanvullende verzekering regelt, krijgt u 2 procent korting. Betaalt u het gehele bedrag in één keer, dan krijgt u 1,5 procent korting. De premie van de basisverzekering Zorg Zeker Polis 2022 is inclusief uw collectiviteitskorting 127,30 euro per maand. Kijk op de website van Zorg en Zekerheid voor meer informatie of bel 071 - 582 55 50. Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is  8782.

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 26 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.