Zorgverzekeringen: advies over positief en gezond leven

De FlorencePas heeft afspraken met twee zorgverzekeraars. Daarmee kunt u met voordeel een verzekering afsluiten. En er is meer!

Zorgverzekering met de FlorencePas | Florence

Gratis advies over positief en gezond leven

Zorgverzekeraar Menzis vindt het belangrijk om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht is de positieve kracht van gezond leven. Naast het regelen van een zorgverzekering kunt u bij Menzis terecht als u vragen heeft over gezond(er) leven. Menzis biedt het gratis online gezondheidsprogramma SamenGezond! Dat is bedoeld als steuntje in de rug voor wie aan de slag wil met zijn leefstijl. Geheel vrijblijvend. U hoeft niet bij Menzis verzekerd te zijn of na een jaar te betalen. SamenGezond geeft bruikbare tips en coaching, afgestemd op uw persoonlijke situatie, interesses en doelen. Menzis werkt voor SamenGezond samen met onder andere de Hartstichting, het Voedingscentrum en het Kenniscentrum Sport & Bewegen. Ook u kunt gebruikmaken van het gezondheisprogramma. U kunt onder meer:

  • gratis advies krijgen van de Leefkrachtadviseur;
  • de online zelfhulpmodule ‘mantelzorg’ volgen. Daarmee wordt gewerkt aan een gezonde balans tussen ‘zorgen voor een ander’ en ‘zorgen voor uzelf’. 

Meer informatie Menzis

Met uw FlorencePas ontvangt u 7 procent korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nlwww.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). U kunt bij het afsluiten van een aanvullende verzekering bij Menzis gebruikmaken van de FlorencePas-collectiviteitskorting: 57738.

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Ook bij Zorg en Zekerheid bent u als FlorencePashouder van harte welkom. Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij u en uw buurt staat. Waarbij iedereen welkom is en de zorg gewoon goed verzekerd is. Uniek is dat u de tandartsverzekering kunt delen met uw eventuele partner. Speciaal voor 60-plussers biedt Zorg en Zekerheid de  AV-Plus. Dit is een aanvullende verzekering met onder andere 25 behandelingen fysiotherapie, 500 euro vergoeding voor tandheelkunde, 100 euro vergoeding voor brillen en lenzen en 150 euro (75%) voor preventieve cursussen, zoals 'Meer Bewegen voor Ouderen' en 'Balans en Beweging.' Daarnaast krijgt u elke twee jaar een GeZZondcheck vergoed. Zorg en Zekerheid bemiddelt bij wachtlijsten en biedt vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen voor onder meer vervangende mantelzorg.

Meer informatie Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid krijgt u 7 procent korting op een van de zeven aanvullende verzekeringen, waaronder de AV-Plus met aantrekkelijke voordelen. Ook uw partner profiteert mee van de korting. Kijk op de website van Zorg en Zekerheid voor meer informatie of bel 071 - 582 55 50. U kunt bij het afsluiten van een aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid gebruikmaken van de FlorencePas-collectiviteitskorting: 57738.

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.