Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u met voordeel een verzekering afsluiten.

Zorgverzekeringen

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid is iedereen is welkom. Zorg en Zekerheid accepteert u altijd als nieuwe verzekerde. Dit geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Bij Zorg en Zekerheid krijgt u met uw FlorencePas 2 procent korting op de Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij Polis. Daarnaast krijgt u 7 procent korting op verschillende aanvullende verzekeringen. Als u online via MijnZZ een aanvullende verzekering regelt, krijgt u 2 procent korting. Betaalt u het gehele bedrag in één keer, dan krijgt u 1,5 procent korting. De premie van de basisverzekering Zorg Zeker Polis 2022 is inclusief uw collectiviteitskorting 127,30 euro per maand. De aanvullende verzekering biedt u verder een gratis GeZZond Check. De AV-PLus is speciaal voor 60-plussers. Kijk op de website van Zorg en Zekerheid voor meer informatie of bel 071 - 582 55 50. Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is  8782.

Zorgverzekering bij Menzis

Menzis vindt dat iedere mens recht heeft op kwalitatief goede en betaalbare zorg. Daarom kennen ze geen selectie en hebben ze geen leeftijdsafhankelijke premie. U kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen met een ruime dekking voor onder meer fysiotherapie. Met uw FlorencePas ontvangt u 5 procent korting op de basisverzekering en 7 procent korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nl, www.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is 57738.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 26 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.