Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u met voordeel een verzekering afsluiten.

Zorgverzekeringen

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid is iedereen is welkom. Zorg en Zekerheid accepteert u altijd als nieuwe verzekerde. Dit geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen.

Bij Zorg en Zekerheid krijgt u met uw FlorencePas 2% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekeringen. Betaalt u het gehele bedrag in één keer, dan krijgt u 5,5% korting. Deze korting is niet geldig op de Zorg Gemak Polis. Kijk op de website van Zorg en Zekereheid voor meer informatie of bel 071 – 5 825 550. Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is  8782.

Zorgverzekering bij Menzis

Menzis vindt dat iedere mens recht heeft op kwalitatief goede en betaalbare zorg. Daarom kennen ze geen selectie en hebben ze geen leeftijdsafhankelijke premie. U kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen met een ruime dekking voor onder meer fysiotherapie. Met uw FlorencePas ontvangt u 5% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nl, www.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is 57738.

 

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.