Personenalarmering: 24/7 veilig voelen

Vindt u het prettig als u in nood vanuit huis altijd iemand kunt bereiken? Onze Personenalarmering biedt die veiligheid in de regio Den Haag. Personenalarmering van Florence zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel zelfstandig kunt wonen.

Voelt u zich onwel worden of bent u gevallen? Met personenalarmering van Florence bereikt u ons altijd, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Bent u niet in staat om antwoord te geven? Dan schakelen wij direct een hulpverlener in. Onze alarmering is geen vervanging van het alarmnummer 112. Als wij vaststellen dat u spoedeisende hulp nodig heeft, bellen wij onmiddellijk het alarmnummer.

Hoe werkt de Personenalarmering?

Wanneer u kiest voor de persoonlijke alarmering van Florence, plaatsen wij bij uw telefoonaansluiting een alarmeringsapparaat.U krijgt ook een kleine alarmknop met zender. De alarmknop draagt u om uw pols of als ketting om uw hals. De alarmzender heeft een bereik van ongeveer vijftig meter: vanuit alle kamers in uw woning kunt u om hulp vragen. Heeft u dringend hulp nodig? Dan drukt u op de alarmknop. De alarmzender maakt direct verbinding met Florence. U hoort dan een medewerker van Florence praten. Op dat moment kunt u vertellen wat er aan de hand is. U hoeft hiervoor niet in de buurt van uw telefoon te zijn. Heeft u hulp nodig? Dan schakelen wij het professionele opvolgteam van Florence in. Florence is in het bezit van uw huissleutel.

Wat zijn de kosten van Personenalarmering bij Florence? 

De kosten bedragen 33,95 euro per maand. U betaalt eenmalig aansluitkosten van 140 euro. Sommige verzekeraars vergoeden (een deel) van de abonnementskosten. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Meer informatie over de vergoeding van personenalarmering leest u op de website van de Rijksoverheid.

Hoe vraagt u Personenalarmering aan?

Wilt u zich aanmelden voor persoonlijke alarmering? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Na ontvangst van uw aanvraag neemt de installateur van de apparaten contact met u op voor een afspraak. U krijgt op dat moment ook verdere uitleg over de alarmering. U ondertekent een contract en een machtiging en stuurt die retour. Nadat het contract in orde is, ontvangt u Personenalarmering van Florence. Heeft u Verpleeghuiszorg Thuis? Dan hoeft u niks te doen. Florence regelt de Personenalarmering voor u.

Meer vragen over alarmering?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van alarmering van Florence? Neemt u dan contact met ons op via alarmering@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Wij vertellen u graag meer.