Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning aan huis

Het betalen van rekeningen, het opzeggen van abonnementen, het aanvragen van toeslagen. Heeft u ook zoveel administratie om bij te houden en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Boodschappen aan huis in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Boodschappen aan huis

Is boodschappen doen voor u lastig of wellicht te zwaar? Met de FlorencePas laat u eenvoudig uw boodschappen aan huis bezorgen.
Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het installeren uw computer of tablet? Dan staat met uw FlorencePas AB Computerhulp aan huis voor u klaar.
Kapper aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Kapper aan huis

Met de kapper aan huis van de FlorencePas tovert u eenvoudig uw woning om tot een tijdelijke kapsalon.
Kleding aan huis

Kleding aan huis

Op uw gemak winkelen vanuit uw stoel in uw eigen woonkamer. Dat kan met onze kleding aan huis-dienst.
Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. Als u hulp nodig heeft, kunt u heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas inschakelen.
Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis

Soms is koken voor uzelf niet altijd makkelijk. Met onze maaltijden aan huis weet u zeker dat u altijd lekker, gezond en gemakkelijk eet.
Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Nalatenschapsbegeleiding aan huis

Iedereen laat iets na: een situatie, bezittingen. U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig dat wel te doen. Met deze nalatenschapsbegeleiding aan huis regelt u alles eenvoudig.
Opticien aan huis

Opticien aan huis

Is het voor u lastig om naar de opticien te gaan? Dan laat u met uw FlorencePas toch gewoon de opticien aan huis komen? Wel zo handig.
Particuliere huishoudelijke hulp aan huis

Particuliere huishoudelijke hulp aan huis

Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Met de FlorencePas regelt u simpel en snel huishoudelijke hulp.
Particuliere verzorging en verpleging aan huis

Particuliere verzorging en verpleging aan huis

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra verzorging of verpleging nodig heeft. De FlorencePas werkt daarom samen Florence Allure.
Pedicure aan huis

Pedicure aan huis

Met de pedicure aan huis kunt u rekenen op mooi verzorgde voeten. Medische pedicurebehandelingen zijn eveneens mogelijk.
Schoenen aan huis

Schoenen aan huis

Als het lastig is om uit huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan heeft de FlorencePas voor u de oplossing: de service schoenen aan huis.
Tandtechniek aan huis | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Tandtechniek aan huis

Wanneer u een gebitsprothese heeft en het niet altijd gemakkelijk of haalbaar is om bij de tandtechnicus langs te gaan, dan biedt de service tandtechniek aan huis de oplossing.
Vervoer | FlorencePas

Vervoer van en naar huis

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig betaalbaar vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.
Was- en stomerijservice aan huis

Was- en stomerijservice aan huis

Is het wassen van uw kleding en beddengoed u eigenlijk te zwaar geworden? Denkt u dan eens aan een was- en stomerijservice aan huis.
Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Als het even niet lukt om goed voor uzelf te zorgen, biedt het zorgarrangement Comfortabel Thuis van de FlorencePas de hulp die u nodig heeft.