Audicien aan huis

Wanneer het voor u niet eenvoudig is om langs te gaan bij de audicien, dan laat u de audicien bij u thuis langskomen.

Audicien aan huis

Audicien komt bij u thuis

Voor de audicien aan huis is de FlorencePas een samenwerking aangegaan met Oorwerk. Dit bedrijf zet zich in om zoveel mogelijk slechthorenden te helpen aan een beter gehoor. Heeft u zelf moeite met horen en zou u een hoortest willen doen? Of heeft u wellicht al een gehoortoestel, maar werkt deze volgens u niet meer zo goed? De audicien aan huis van Oorwerk komt graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is om uw gehoor te verbeteren.

Winkelservice aan huis

U kunt met de audicien aan huis dezelfde service als in de winkel verwachten. De audicien van Oorwerk neemt de professionele apparatuur die in de winkel wordt gebruikt, gewoon mee naar uw woning. Zo kan zij met gemak en professioneel een hoortest bij u afnemen. Tijdens de test meet de audicien precies hoe het met uw gehoor gesteld is en geeft zij uitleg over wat er kan worden gedaan om uw gehoor te verbeteren. Als blijkt dat een gehoorapparaat de oplossing is, dan onderzoekt zij samen met u welk hoortoestel het beste bij u past. Uw wensen staan centraal, want u weet wat u prettig vindt.

Zorgvuldige afstemming van uw gehoorapparaat

Als u een gehoorapparaat heeft uitgekozen, dan wordt deze voor u op maat gemaakt en afgesteld op uw wensen. Daarna is het aan u om uw nieuwe gehoor in alle rust te testen. In overleg met uw audicien maakt u een controleafspraak. U geeft aan of het gehoorapparaat voor u goed werkt. U betaalt pas als u en de audicien aan huis geheel tevreden zijn.

Meer informatie over de audicien aan huis

Voor het maken van een afspraak met de audicien aan huis belt u rechtstreeks met Oorwerk. Dit kan via 06 - 14 44 60 26. Met uw FlorencePas is de hoortest gratis en betaalt u geen voorrijkosten. Bij nazorg aan huis (bijvoorbeeld voor het nakijken van uw gehoorapparaat of de afronding van een controle) zijn de voorrijkosten wel van toepassing. Deze bedragen 49,95 euro. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op batterijen en onderhoudsartikelen. Kijkt u voor meer informatie ook eens op www.oorwerk.nl.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.